Iso omakotitalo tuhoutui yöllisessä tulipalossa Vetelintiellä Halsualla – omistaja menehtyi liekkeihin!

0

Keski-Pohjanmaa pelastuslaitoksen Halsuan, Vetelin, Kaustisen ja Lestijärven palokunnat saivat hälytyksen rakennuspalolle Halsuan Vetelintielle maanantaina aamuyöllä vähän ennen kello neljää. Ensimmäisen sammutusyksikön ennättäessä palopaikalle oli puolitoista kerroksinen puinen vanhempi hirsirakennus täyden palon vaiheessa.

Pelastuslaitos tiedotti aamupäivälllä, että omakotitalon palo on pääosin sammutettu. Palopesäkkeiden raivaus ja sammutus olivat vielä käynnissä. Pelastuslaitoksen päivystäjän mukaan rakennus on vaurioitunut pahoin tulipalossa. Sammutustöissä on ollut yksiköitä Halsuan, Vetelin, Kaustisen ja Lestijärven paloasemilta.

Pohjanmaan poliisi tiedottaa:

Tänään aamuyöllä syttyi tulipalo omakotitalossa Vetelintiellä Halsualla. Talo tuhoutui täysin palossa. Hätäkeskus oli saanut ilmoituksen palosta kello 3.51. Talossa asunut ja talon omistanut 40-luvulla syntynyt mies menehtyi palossa. Poliisi ei epäile rikosta liittyvän paloon, ja tutkii asiaa palonsyyn- ja kuolemansyyn tutkintana. Palon syttymissyy on edelleen epäselvä mutta sen epäillään alkaneen talon hormista tai sähköjohdotuksesta.


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI