Motoristi kuoli välittömästi ajettuaan rajusti rekan perään

0
(Arkistokuva) ei liity tapaukseen

Päivitetty 5.9.2019 klo 15.45

Vakava moottoripyöräilijän kuolemaan johtanut liikenneonnettomuus sattui keskiviikkona(4.9.) kello neljän jälkeen Keski-Pohjanmaalla Kannuksessa Kajaanintiellä. Moottoripyöräilijä oli ajamassa Kajaanintietä kohti Kokkolaa kun hän törmäsi edellä ajaneen rekan perävaunun takaosaan. Miespuolinen moottoripyöräilijä menehtyi törmäyksessä välittömästi.

Pohjanmaan poliisin mukaan ennen rekan perävaunuun törmäämistä moottoripyöräilijä oli ohittanut edellään ajaneen henkilöauton. Moottoripyöräilijä oli ohituksen jälkeen palannut takaisin ajokaistalleen, mutta törmännyt kohta tämän jälkeen edellä samaan suuntaan kulkeneen rekan takaosaan. Poliisi epäilee moottoripyöräilijän ajaneen tilanteessa huomattavaa ylinopeutta.

Tapahtumapaikalla on suora tieosuus, joka oli poliisin mukaan tapahtumahetkellä kuiva. Onnettomuuspaikan tieosuudella on 100 km/h nopeusrajoitusalue.

Poliisi ja onnettomuustutkintalautakunta jatkavat kuolemaan johtaneen liikenneonnettomuuden selvittämistä.

Uutinen päivitetty torstaina (5.9.) klo 15.45 

Pohjanmaan poliisilaitos / Kokkolan poliisiasema jatkaa eilen Kannuksen ja Kokkolan välillä tapahtuneen liikenneonnettomuuden tutkintaa. Onnettomuudessa menehtyi vuonna 1979 syntynyt toholampilainen mieshenkilö.

Tutkintanimikkeenä on törkeä liikenneturvallisuuden vaarantaminen mutta koska epäilty on kuollut asia ei etene syyteharkintaan. Tutkintaa menehtyneen osalta jatkuu kuolemansyyntutkintana josta ei anneta tietoja julkisuuteen.


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI