Tekoälyseminaari Tuurissa
Tiistai 30.4.2024 | Mirja, Miia, Mira, Mirva, Mirjami, Mirka, Mirkka

LENTIS | Betonimiesten mylly ”jumittaa” – Pisteet jäivät Rovaniemelle 3-0

0

PerPo vs KyKy-Betset 3-0 (25-23, 26-24, 25-18)

Rovaniemeläisjoukkue Perungan Pojat avasi toiseksi viimeisenä joukkueena voittotilinsä miesten Mestaruusliigassa voittamalla keskiviikkoiltana kotonaan puhtaasti Kyyjärven Kyky-Betsetin 3-0.

Ottelu oli samalla miesten Suomen Cupin karsintakierroksen ottelu. PerPo kohtaa voitettuaan 1. kierroksella Kokkolan Tiikerit. Jatkopaika ratkotaan liigapelin yhteydessä 26.10. Rovaniemellä. Tämän otteluparin voittaja puolestaan pelaa puolivälierän Akaa-Volleyta vastaan.

Rovaniemellä ennakoitiin tiukkaa taistelua kahden tasaväkisen joukkueen kanssa. Perungan Pojilla kaksi edellistä peliä oli sujunut hieman alavireisesti, vaikka Karelian Hurmosta vastaan pelattu vieraspeli olikin jo hyvää suorittamista. KyKy-Betset:llä oli taas takanaan myös 3-0 tappio Raision Loimua vastaan, mutta myös tiukka 3-2 tappio Vantaa Ducksia vastaan.

Rovaniemellä kaksi ensimmäistä erää kamppailtiin erittäin tasaisesti. Ottelun kulminaatio koettiin toisen erän lopussa, jonka kotijoukkue väkisin taisteli itselleen.

Viime kauden betonimiesten liberona puolustanut Miro Rasinperä oli yksi kentän ja ottelun ratkaisija. Kuortaneen ”lahja” otti muutamia moukari lyöntejä ylös joista PerPo oli helppo rankaista ja repiä tarvittavaa eroa isäntien eduksi. Taistelu pisteistä jatkuu lauantaina kun Kyy York Areenaan saapua Hurmos Joensuusta.

– Nyt ei jäädä murehtimaan PerPon paremmuutta, hörpätään käärmekeitto aamu treeneissä ja pysäytetään Hurmoksen hurmos, noitui 2. valmentaja Hannu Kalliojärvi kotimatkalla Lapista.

Joukkueittensa parhaina palkittiin (vas) Oskari Keskinen /KyKy ja Ville Järnvall /PerPo.

OTTELUN TILASTOJA (klikkaa ja katso)


 

JÄTÄ KOMMENTTI