Ähtäri kartoittaa kuntalaisten hyvinvointia hyvinvointikyselyllä

0

Ähtärin kaupunki toteuttaa 28.10. – 17.11.2022 väli-senä aikana hyvinvointikyselyn, jolla taustoitetaan kuntalaisten mielipiteitä ja kokemuksia hyvinvoinnista ja palveluista. Kyselyn tavoitteena on saada kunta-laisten ääni kuuluviin hyvinvoinnin raportointi- ja suunnittelutyössä.

Kyselyssä kartoitetaan laajasti sekä Ähtärin kaupungin, yritysten ja kolmannen sektorin palveluiden tarjontaa ja toimivuutta kuntalaisten näkökulmasta. Kyselyn tuloksia hyödynnetään Ähtärin kaupungin hyvinvointikertomuksessa ja -suunnitelmassa.

Vapaa-aika- ja hyvinvointipäällikkö Anu Paalanen sanoo, että kyselyn tulokset ovat tärkeitä, kun arvioidaan keskeisiä kehittämiskohteita kuntalaisten hyvinvoinnin osalta:

– Kyselyllä kartoitetaan kuntalaisten henkilökohtaisia kokemuksia tarjottavista palveluista. Toivomme kyselyyn paljon vastauksia ja avoimiin kysymyksiin rohkeitakin näkökulmia, Paalanen toteaa.

Kyselyyn voi vastata Ähtärin kaupungin verkkosivuilta löytyvällä sähköisellä vastauslomakkeella tai paperilomakkeella, joita on kaupungintalon infopisteessä.


 

JÄTÄ KOMMENTTI