Kotikirkon alttarilta lähetystyöhön Japaniin!

0
Yamaguchien siunaamishetkessä Ann- Mari Häggman-Niemeä avustivat Tiina Akomeah, Tapio Moisio, Leila Lahti, Eeva-Liisa ja Motoo Amemori.
Tiina Akomeah

”Jumala on rakastanut maailmaa niin paljon, että antoi ainoan poikansa, jottei yksikään, joka häneen uskoo joutuisi kadotukseen, vaan saisi iankaikkisen elämän.”

– Tämä raamatun kohta muistuttaa siitä, että ilman syntejä, armoa ei tarvittaisi, eikä ilman armoa ihminen voisi saada koskaan anteeksi, totesi Ann-Mari-pappi tämän sunnuntain teemasta ” Rakkauden kaksoiskäsky” Alajärven kirkossa.

Samalla vietettiin Yamaguchien perheen lähtöjuhlaa ja siunattiin heidät matkaan lähetystyöhön Japaniin.
Ann-Marin kanssa juhlahetkessä evästivät Yamagucheja raamatun tekstein ja avustivat siunaamisessa Tiina, Tapio, Leila, Eeva-Liisa ja Motoo. Eeva-Liisa Kolonen ja Tiina lauloivat dueton Kyynelin kylvävät. Viulusäestys Noora Valkonen.
Shuhei ja Johanna sekä lapset Marie, Miika ja Taneli kiittävät ja pyytävät esirukouksia sekä matkalle, koko perheelle ja lähetystyöhön.
Shuhei, Johanna, Marie, Miika ja Taneli lentävät loppuviikosta lähetyskohdemaahan Japaniin.
Shuhei, Johanna ja lapset Marie, Miika ja Taneli Yamaguchi siunattiin matkaan Japaniin lähetystyöhön kotikirkossa Alajärvellä sunnuntaina 11.10.. Siunauksen toimitti Ann-Mari Häggman-Niemi ja häntä avustivat kirkkovaltuuston pj. Tapio Moisio, lähetyskoordinaattori Tiina Akomeah, Leila Lahti, Eeva-Liisa ja Motoo Amemori.
Alajärven kotikirkon lisäksi Yamaguchien lähettäviä nimikkoseurakuntia ovat Evijärven, Kurikan, Kuortaneen, Kempeleen, Lappajärven, Raahen, Soinin ja Vimpelin seurakunnat. Lisäksi Lapuan tuomiokirkkoseurakunta, Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaan Kansanlähetys.

JÄTÄ KOMMENTTI