Kaikille avoin seurakuntamatka vehreään Viroon elokuussa!

0
Vetoava Vihulan palkittu kartanohotellikohde kuuluu matkaan. (Kuva: Liisa Rossi)
Tiina Akomeah

Lähetystyö – yhteinen asiamme vuositeeman innoittamana Alajärven seurakunta tekee bussi-laiva-bussimatkan Rakvereen ja Tallinnaan Viroon 24.8.-27.8.2020 välisenä aikana. Matka on avoin kaikille kiinnostuneille ja se kohdentuu Alajärven seurakunnan lähetystyöntekijän Liisa Rossin seurakuntaan Rakvereen ja hänen opastamana myös Tallinnaan, jossa majoitutaan Spa-Tallink kylpylään. Rakveren lähettyvillä majoitutaan  Vihulan kartanoon, joka on valittu Euroopan parhaaksi historialliseksi hotelliksi vuonna 2020. Vihula mòis nimetati Europa parimaks ajalookiseks hotelliks 2020, kertoo lehtiuutinen.

Tallinna, turistien suosima taattu matkakohde. (Kuva: Liisa Rossi)

Vanha kaupunki, linnoitus ja Vihula

Matkan hinta on 374 e/hlö. Hintaan sisältyy menopaluumatka, 3 hotelliaamiaista, 3 päivällistä,  puffet-ruokailu laivalla paluumatkalla ja pääsylippu nähtävyyteen. Rakveressa vietetään 2 yötä (24.8.-26.8.) ja tutustutaan Rakveren seurakuntaan, osallistutaan kirkkohetkeen, tutustutaan paikalliseen linnoitus -nähtävyyteen. Keskiviikkona lähdetään kohti Tallinnaa ja ollaan siellä yksi yö Spa-Tallink hotellissa (26.8.-27.8.): shoppaillaan, käydään vanhassa kaupungissa, kirkoissa ja ken tahtoo voi  polskutella Spa-kylpylässä ja rentoutua eri hoidoissa omakustanteisesti.
Bussimatkalla matkanjohtajat Tiina ja Marja-Terttu ilahduttavat ohjelmallaan mennen ja tullen.
Lähtöaikataulu tarkentuu, mutta startti alkaa Alajärven kirkkopihasta aamuvarhain 24.8. Itämeren yli matka taittuu Tallink Star -aluksen nopealla vuorolla, joka  lähtee maanantaina 24.8. klo 13.30 Helsingin satamasta ja on parin tunnin jälkeen perillä Tallinnassa klo 15.30, josta bussi kuljettaa Vihulan kartanoon matkustajat. Torstaina 27.8. lähtö laivalla Tallinnasta klo 16.30 ja Helsingissä ollaan klo 18.30 ja kotimatka bussilla voi alkaa.
Matka järjestyy, jos löytyy  minimi 36 matkustajaa. Matkanjohtajina ovat tiedotus- ja lähetyssihteeri Tiina Akomeah (puh. 050 566 9650) ja terveydenhoitaja/diakonissa Marja-Terttu Akonniemi (puh. 044 327 1119) Alajärven seurakunnasta. Varaa nyt heti paikkasi matkalle, mutta viimeistään 31.5.2020 mennessä. Lisätietoja antaa ja varuksia ottaa vastaan matkanjohtajat.
Matkan järjestää Alajärven seurakunta ja matkatoimisto Matka-Peura.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI