Blues Vintti aukesi Soinissa

0
Keijo Hyvönen piti kuulemastaan

Jouko Nygård ja Jaana Kontkanen (Kuvat: jpnews.fi/Jussi Paarvala)

Jussi Paarvala

SOINI

Soinissa vietettiin viime lauantaina Blues Vintin avajaisia. Jouko Nygårdin ja Jaana Kontkasen perustama ravintola avattiin hyvän bluesin, soulin säestyksellä ja täydellä tuvalla.

Jouko Nygård kertoili Vintin taustoista.

-Työlle piti löytää vastapainoa, siitä syntyi idea. Tilat olivat valmiina, kun yritys muutti vanhoihin Printin tiloihin. Piti vain kierrellä kirppareilta, ostaa hyviä, halpoja huonekaluja ja purkaa lato sisutustarpeisiin.  Tietenkin piti hakea anniskeluluvat ja rakentaa samoihin tiloihin sauna.  Musiikki oli aivan välttämätön elementti tänne, eikä mitään karaokea, tämä on karaokevapaa vyöhyke, vaan elävää musiikkia, bluesia ja soulia.  Eilen oli kutsuvierastilaisuus ja vastaanotto oli mahtava. Tästä eteenpäin Blues Vintti on auki aina perjantaina ja lauantaina. Lisäksi tarjoamme tiloja erilaisiin tapahtumiin, kuten pikkujouluihin ym. vastaaviin tilaisuuksiin yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Meillä on A-oikeudet ja voimme tarjota ruokapalvelut pitopalveluiden välityksellä, saunan ja tietenkin hyvän musiikin Vinttiin aidosti kuuluvana lisänä. Ikäraja meillä on kaksikymmentä vuotta.

Chumpmen hoiti avajaisten musiikkipuolen tuhdisti ja mallikkaasti

Avajais-iltana esiintynyt bändi, Chumpmen kokoonpanossa soittavat Urmas Niemi, Miikka ”Chef” Kivimäki, Janne Käpylä ja Jarkko Salo ovat soittaneet yhdessä viisitoista vuotta.

-Keikkoja kertyy vuodessa noin viisikymmentä. Musiikkina on tietysti blues ja soul. Etelä-Pohjanmaalla mainittua musiikkilajia harrastetaan Seinäjoella, Rytmikorjaamolla syyskuussa pidettiin laatuaan ensimmäinen The Blueskorjaamo- tapahtuma, Kauhavalla Puukko-Blues ja Kauhajoella. Näillä paikkakunnilla on blues vahvassa kasvussa, hyvä niin, sillä blues on jo hieman ukkoutumassa ja nuoria harrastajia toivotaan mukaan, kertovat Miikka ja Urmas.

Urmas Niemen ura on kestänyt jo 25 vuotta ja yhdessä Miikka Kivimäen kanssa he tekevät omaakin musiikkia, jota myös kuultiin avajaisissa.

Keijo Hytönen piti kuulemastaan Vintillä

Soinilainen Keijo Hytönen oli tullut paikalle lähes ensimmäisenä asiakkaana ja sai siitä hyvästä valita istuimekseen paikan parhaan tuolin.

Keijo kertoi tulleensa kuulemaan hyvää musiikkia ja odotukset olivat korkealla, eikä hän pettynyt, vaan piti kuulemastaan.

Jaana Kontkanen, jonka käden jälki näkyy vahvana Vintin sisustuksessa on tyytyväinen alkuun ja kertoo, että jatkoa on tulossa, 29.10. esiintymään saapuu Pepe Ahlqvist, joten laatua löytyy jatkossakin Blues Vintiltä

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI