Eerika ja Ohto lähtevät edustamaan Vimpelin kuntaa Suomen lasten 100v- itsenäisyysjuhlaan

0

Pääministeri Juha Sipilä on lähestynyt kirjeellään kaikkia Suomen  kuntien ja kaupunkien johtajia ja pyytänyt kunkin nimeämään oman kuntansa edustajaksi kaksi 10-vuotiasta, vuonna 2007 syntynyttä lasta.  Valtakunnallinen Suomen lasten itsenäisyysjuhla järjestetään itsenäisyyspäivän aattona 5.12. 2017 Säätytalossa Helsingissä. Tilaisuuden järjestävät MLL, Lapsiasiavaltuutettu ja valtioneuvoston kanslian Suomi 100-organisaatito.

 

Vimpelin kunnanhallitus nimesi viime kokouksessaan vimpeliläiset Eerika Niemitalon ja Ohto Herralan osallistumaan valtakunnalliseen Suomen Lasten itsenäisyysjuhlaan. Vimpelin kunta vastaa nimettyjen edustajiensa ja molemmille yhden saattajan matka- ja majoituskustannuksista.

Asian valmistelijoina Vimpelin kunnan puolesta ovat olleet vt. kunnanjohtaja Seija Kinnunen ja Aapiskujan koulun rehtori Riika Jaatinen.

Kuntaa edustavia lapsia pyydetään tuomaan mukanaan juhlaan onnittelukortti satavuotiselle Suomelle. Onnittelukortin voi suuunnitella ja toteuttaa yhdessä vaikkapa oman koululuokan tai koulun kanssa.

Ympäri Suomen itsenäisyysjuhlaan valitut lapset saavat virallisen kutsun saapua edustamaan omaa kuntaa tämän kuun aikana.

Kuntien edustajien vastaanotto ja lasten juhlat järjestetään Helsingin Säätytalolla 5.12.2017

Tallenna

Tallenna

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI