ELEKTRONISEN MUSIIKIN TYÖPAJAPÄIVÄ ÄHTÄRISSÄ

0

ELEKTRONISEN MUSIIKIN TYÖPAJAPÄIVÄ ÄHTÄRISSÄ – LOUHIMON TOIMINTA SÄTEILEE MAAKUNTAAN

Etelä-Pohjanmaan liitto, Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden lastenkulttuurikeskus Louhimo sekä Etelä-Pohjanmaan kunnat toteuttavat yhteistyössä MaaMa – Maakunnalliset mahdollisuudet -hankkeen vuoden 2021 aikana. Lastenkulttuurikeskus Louhimo koordinoi toimintaa, jonka avulla edistetään lastenkulttuurin saavutettavuutta Etelä-Pohjanmaalla sekä kehitetään taide- ja kulttuurikasvatustyötä maakunnassa.
 
31. elokuuta Louhimo jalkautuu Ähtäriin koulupäivien yhteydessä toteutettavien elektronisen musiikin työpajojen myötä. Työpajatoimintaa tarjotaan Ähtärin Otsonkoulun ja Ähtärin Myllymäen koulun 3.-4. luokan oppilaille. Hankkeessa mukana oleviin Etelä-Pohjanmaan kuntiin on lisäksi alkusyksyn aikana tarjottu omaehtoiseen taide- ja kulttuuritoimintaan kannustavia Taidetärppejä varhaiskasvatusikäisille ja yläkoulun yseille on lokakuun aikana tulossa esittävää sisältöä sekä täysin uudenlainen vuorovaikutteinen etätuokio ammattitaiteilijoiden kanssa.
”Toimintaa on kehitetty laatulähtöisesti yhteistyössä taidekasvattajien ja ammattimuusikkojen kanssa, huomioiden toiminnan sovellettavuus niin eri ikäryhmille kuin myös mahdollisiin poikkeusoloihin. Kuntien kulttuurivastaavien kanssa on yhdessä mietitty kussakin hankkeessa mukana olevassa kunnassa työpajatoiminnalle sopivin kohderyhmä ja sisältö”, kertoo MaaMa 2021- hankkeen koordinaattori Laura Buckman.

 

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI