Evijärvellä tehdään aikamatka markkinalauantaina 4.7.

1
Aikamatka_60luvulle
Anneli Mars (oik.) ja Mari Takamaa tutustuvat Ahti Kuoppa-ahon tuomiin vanhoihin valokuviin ja lehtileikkeisiin.
Käydään kylässä -tapahtuma järjestetään Evijärven koulukeskuksen auditoriossa markkinalauantaina 4.7.. Tapahtuman järjestelyvuoro saatiin kirkonkylälle/Kuoppa-aholle viime kesäisestä  Särkikylän kylätapahtumasta.

Kirkonkylällä on päätetty teemoittaa tapahtuma retrohenkisesti 1960-luvulle.

Pääohjelmanumerona katsellaan klo 18 alkaen Eero Kentalan vuonna 1962 kuvaama Evijärvi-filmi auditorion isolta kankaalta.

Koulukeskuksen ruokasaliin on lisäksi tarkoitus pystyttää näyttelyä, ja puffetista voi juoda kahvit elokuvan päälle. Tapahtuma on kaikille avoin leppoisa jutusteluilta. Olisi mukava, jos kuntalaiset ja kesävieraat lähtisivät joukolla muistelemaan elokuvan ja valokuvien innoittamana entisaikojen Evijärveä.

Tapahtuma on osa Evijärven Yrittäjien markkinaohjelmaa ja limittyy sopivasti markkinatorin, markkinajoogan ja jalkapallon sekä markkinatanssien väliin.

Tule jakamaan ja kuuntelemaan muistoja – tarinoissa on paljon opittavaa ja jalostettavaa myös nuoremmille sukupolville! Jos sinulla on jotain 1960-luvun esineistöä, joita voisit tuoda näytille, ota yhteyttä Päivi Kultalahteen tai Mari Takamaahan.

Mieluusti saa myös pukeutua ajanjakson tyyliin. Pistetään kellohameet heilumaan!

1 KOMMENTTI

  1. Löytyisikö jostain lisätietoja noista Kentalan tekemistä elokuvista? Etenkin Lappajärvestä vuonna 1963 tehdystä?

JÄTÄ KOMMENTTI