Härmän Kylpylä ja Halkosaaren kesäteatteri yhteistyöhön

0
Härmän kylpylän Pasi Vainio (oik), Halkosaaren kesäteatterin Marjatta Keskinen ja Antti Vartiala sekä talven esityksessä nähtävä Timo Kankainen ovat iloisia uudesta yhteistyöstä.

Härmän Kylpylä sekä lappajärveläinen Halkosaaren kesäteatteri ovat aloittaneet yhteistyön. Tämä tarkoittaa sitä, että Lakeuden Kärki ry –nimen alla toimiva Halkosaaren kesäteatteri tuottaa jo tulevana talvena sekä ensi kesänä Härmän Kylpylässä toteutettavat esitykset. Kylpylän myyntipäällikkö Pasi Vainio on uudesta yhteistyöstä mielissään.

 

– Halkosaaren kesäteatterista otettiin yhteyttä, ja löysimme nopeasti yhteisen sävelen. Laadukas teatteritoiminta on mainio lisä tarjontaamme. Teatterivieraat voivat myös yhdistää samaan pakettiin kätevästi vaikkapa ruokailun, tanssi-illan tai majoituksen, Vainio sanoo.

Halkosaaren kesäteatterin johtaja Antti Vartiala on mielissään uudesta kumppanuudesta.
– Aivan erinomaista, että löysimme kokeneen yhteistyötahon. Kun yhteiselomme Lappajärven kunnan kanssa päättyi, oli aika etsiä uusia tuulia. Olen erittäin tyytyväinen, että pääsemme käynnistymään kuvion, jonka uskon jatkuvan myös ensi kesän esityksen jälkeen, Vartiala toteaa.

Huumoria ja musiikkia

Uusi yhteistyökuvio käynnistyy 27.1. kun hupailu Huru-ukot esitetään ensimmäisen kerran. Rooleissa nähdään kaksi todellista teatterikonkaria Timo Kankainen sekä Seppo Heinola. Heidän lisäkseen keitosta höystää Paula Toivonen. Halkosaaren kesäteatterin myynti- ja markkinointipäällikkö Marjatta Keskisen mukaan nauruhermot joutuvat 45-minuuttisen esityksen aikana koville.
– Komedia kertoo vanhainkodissa asuvasta iäkkäästä matruusista, jonka elämän sekoittaa taloon tuleva uusi asukas, vieläkin iäkkäämpi reviisori. Sen jälkeen todellisuus ja muistot sekoittuvat, samalla luetellaan kilpaa sairauksia. Oman lusikkansa keitokseen laittaa mieshuolista kärsivä hoitaja, Keskinen hymyilee.

Huru-ukot esitetään tammi-maaliskuussa kaikkiaan kymmenen kertaa. Esitykset toteutetaan Härmän Kylpylän reilut sata henkeä vetävässä auditoriossa.

Kesällä Härmän Kylpylän reilut kaksisataa henkeä vetävässä Lakeus-salissa nähdään ja kuullaan operetti- ja musiikkisävelmien hurmaa, kun Muistahan kai –esitys valtaa estradin.
– Musiikista vastaavat Ritva Kotanen, sopraano, Keijo Kuivanen, tenori, Juha Arppola, viulisti, sekä Tuomas Honkkila, pianisti. Kaikki ovat monilla eri lavoilla ansioituneita todellisia huippuja, kertoo Antti Vartiala.

Muistahan kai –esitys nähdään kesällä reilut parikymmentä kertaa, ensi-illan ollessa 30.6.

Yksittäisten lippujen ja teatteripakettien myynti on jo käynnistynyt. Niitä on saatavan Härmän Kylpylästä, Halkosaaren kesäteatterista sekä  Hyperlinkki http://www.lippupiste.fi www.lippupiste.fi

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI