Jarkko Järvenpään joulukonsertti Soinissa

0
vas. Elina Kattilakoski, Eero Kortesoja, Jarkko Järvenpää ja Amanda Saarenpää

Soinin kirkko toi taas esiin sen, että se on tällä hetkellä ainoa paikka jossa voidaan järjestää musiikkia silloin kun yleisö tulee sitä joukolla  kuulemaan. Jarkko Järvenpään joulukonsertti täytti tänään taas Soinin kirkon.

Kirkko täynnä kuulijoita
Jarkko ja Eero kitarassa

Konsertin ohjelmistossa oli sekä vanhoja hyväksi havaittuja joululauluja, mutta myös uudenpia ohjelmistoon sopivia kappaleita. Pekka Ruuskan tekemä ”Suutari ja vieras” sopi hyvin tekstinsä puolesta ohjelmistoon ja erinomaisesti Jarkko Järvenpään omaan tyyliin. Sekä Elina Kattilakoski että Eero Kortesoja komppasivat ammattitaitoisesti Jarkkoa ja huolehtivat taustalaulusta. Ohjelmiston viimeisenä numerona kuultiin Pekka Simojoen kaunis ”Tulkoon joulu”, johon myös yleisö osallistui.

Illan vierailija nuori Amanda Saarenpää esitti Jarkon kanssa duettona kappaleen ”Tiesitkö Maria?” tuossa laulussa sopivat solistien äänet hyvin yhteen. Soolona Amanda esitti kappaleen ”Joulu sädehtii”.

Amanda Saarenpää
Amandan fani
Seuraava musiikkitapahtuma Soinissa: Soinin seurakunnan kuorojen yhteinen joulukonsertti Soinin kirkossa 19.12. kello 19.00.

 

 

JÄTÄ KOMMENTTI