Kaihiharjussa soi – musiikkia korvessa

0
Kaihiharjua

KORVESSA SOI – KRIISIN NELJÄ MOODIA LA 13.6. KLO 13, KAIHIHARJU Arto Rastas, Esko Grundström, Juhana Inkinen, Juuli Holma, Amandine Doat

Lokakuulle siirretyn Musiikki- ja gastronomiafestivaali Soinillisen alkuperäisenä ajankohtana, lauantaina 13.6. Arpaisten patikkareitillä koetaan jotain ainutlaatuista. Kaipuusta jaettuihin kokemuksiin sekä koronakriisin herättämistä tunnetiloista syntyi ilmaistapahtuma Korvessa soi sekä muusikko-säveltäjä Esko Grundströmin varta vasten tätä tilaisuutta varten säveltämä kansanmusiikista ammentava teos Kriisin neljä moodia.

Luonnonkauniilla Kaihiharjulla esiintyvät festivaalin taiteilijat multimuusikko Esko Grundström, Duo Juju, eli Juhana Inkinen ja Juuli Holma ja tanssija Amandine Doat.

Metsässä kuin kotonaan on myös Soinin debyyttinsä tekevä rovaniemeläislähtöinen keittiömestari Arto Rastas. Jos mielesi tekee hiillosmakkaraa, lienee parasta ottaa omat eväät mukaan, sillä monissa liemissä keitetyllä kokkauksen maailmanmestarilla on nyt muut mielessä.

Korvessa soi alkaa 13.6. klo 13 Kaihiharjun parkkipaikalta, josta on n. 500 metrin kävelymatka perille tulipaikalle. Tapahtumaan on vapaa pääsy, syödä voi maksua vastaan.

Ruokalippuja myydään Kaihiharjun parkkipaikalla 50 ensimmäiselle klo 12 alkaen. Suomen suven sää voi olla arvaamaton, joten tapahtumapaikan tai aikataulun mahdollisista muutoksista tiedotetaan festivaalin sosiaalisen median kanavissa ja nettisivuilla.

Kriisin neljä moodia


 

JÄTÄ KOMMENTTI