KATSO Knetti-tv:stä | Vimpelin Vedon kultajuhlaa kotisaarella!

0
Savonjoen vesi ei ehtinyt tuntua edes kylmältä

Vimpeli otti "pojan" haltuunsa 45-pesäpallovuoden jälkeen (Kuva: Knetti.tv)

”POIKA” SAI KUIN SAIKIN KYLMÄN RAIKKAAN KYLVYN SAVONJOESSA! KATSO AINUTLAATUINEN JA IKIMUISTOINEN LOPPUHUIPENNUS  SAARIKENTÄLTÄ

Vimpelin Veto on Suomen kovimman pesäpallon eliitisarjan mestari joukkue vuonna 2010. 45-vuotta ehti kulua viimeisestä historiallisesta mestaruudesta jonka Vimpelin Vedon 60-luvun legendat voittivat vuonna 1965.

Saarikentän voittohuuma ja tunnelma oli ainutlaatuinen mestaruuden ratkettua kotijoukkueelle sunnuntaina 12.9.2010. Perinteitä täynnä olevan Savonjoen saarella purkautui vuosikymmenten odotusten täyttymys. Maan ehkä tunnetuin pesäpallopitäjä teki toiveistaan ja tavoitteistaan vihdoin totta. Määrätietoinen ja systemaattinen työ menestymisen ja mestaruuden eteen tuotti toivotun tuloksen.

Suomen miesten pesäpallovaltikka on siirtynyt pikästä aikaa Järvi-Pohjanmaalle, jossa se pysynee, ennusmerkkien mukaan, kauan tulevinakin vuosina.

Vimpelin Veto on otteluillaan ja kannustavalla, esimerkillisellä yleisöllään herättänyt pesäpallon kauan kadoksissa olleen ”spiritin” jälleen henkiin.

Tässä videossa katsomme parhaat tunnelmapalat Saarikentän loppuhuipennuksesta, palkintojenjaosta ja ”pojan” uittamisesta Savonjoessa.

J-Pnews ja Knetti.tv ONNITTELEVAT VIMPELIN VEDON SUOMENMESTARUUS JOUKKUETTA JA SEURAA

Kesto 19.00 min.

Tästä pääset Saarikentän loppuhuipennukseen!

Poika sai raikkaan mestaruuskylvyn joukkueen mukana Savonjoessa
Savonjoen vesi ei ehtinyt tuntua edes kylmältä

Ole hyvä ja kerro kommenttisi videosta!

Kaikki palaute on meille tärkeää kehittäessämme järvipohojalaisen yhteisömme uutta nykyaikaista mediaa.

Tarvitsemme tukijoita ja ”tekijöitä”!

JÄTÄ KOMMENTTI