”Kuumalinja” Evijärven kesäteatterissa

0
Rami (Teemu Kauris) ja Uskontokauppias (Sini Pesonen) Kuva: Anne Pesonen

Evijärven Väinöntalon kesäteatteriyleisö saa tänä vuonna nähtäväkseen Marikki Myllyvirran käsikirjoittaman “Kuumalinja- Hotline”-komedian. Vauhdikkaasta komediasta ei käänteitä puutu, kun Riekku toteuttaa aitoa aktiivimallia ja Rami kehittelee mielialavempainta. Näyttämöllä nähdään myös kansanedustaja ja uskonnon kaupittelija, ja omat mausteensa soppaan tuovat vielä pitsakuski, kyyläri ja posteljooni.

 

Näytelmän ohjaa Mikko Timonen, jonka viime vierailusta Evijärven kesäteatteriohjaajana on muutama vuosi.

– Tänä aikana on toimintaan tullut paljon uusia kasvoja ja innokkuutta näyttämötyöskentelyyn, Timonen kehuu.

Yhdessä uuden teatterikatsomon ja Väinöntalon maalaisidyllin kanssa näytelmä antaa kokonaisvaltaisen kesäteatterielämyksen katsojille.

Rooleissa nähdään Heidi Joensuu, Anne Pesonen, Minttu Kangasmetsä, Teemu Kauris, Tiina Kultalahti-Byskata, Sini Pesonen ja Elina Ketomäki. Äänet hoitaa Toni Annala.

Näytelmän ensi-ilta on tulevana perjantaina 29.6. kello 19.00. Iltanäytöksiä on lisäksi sunnuntaina 1.7., tiistaina 3.7., torstaina 5.7. ja maanantaina 9.7. Lauantaina 14.7. esitys on iltapäivällä kello 15 ja sunnuntaina 15.7. on viimeiset kaksi näytöstä kello 15 ja 19.

Esityksen on tuottanut Evijärven Harrastajateatteri ry yhteistyössä Väinöntalon museon ja Järvilakeuden kansalaisopiston kanssa. Kesäteatteri uusine katsomoineen löytyy Väinöntalon museolta osoitteesta Latukantie 99, Evijärvi.

Lipun hinta on 16 euroa aikuisilta, yli 7-vuotiailta lapsilta 10 euroa ja sitä nuoremmat pääsevät maksutta mukaan. Hintaan sisältyy väliaikatarjoilu ja museolta voi lisäksi ostaa jäätelöä, limsaa ja makeisia.

Väinöntalon museolle kannattaa käydä tutustumassa muutenkin, sillä juhannuksena avattiin mielenkiintoinen kesänäyttely !

”Kansa pukeutuu – muodin vuosikymmenet.”


 

JÄTÄ KOMMENTTI