Kylätalo Puuhi – loistava talo pienelle, suurelle musiikille

0
Puuhi, totaalisen täynnä x 2

Soini 150 vuotta juhliin liittyvä kylätalo Puuhi-konsertti järjestettiin eilen Soinissa. Tilaisuutta varten oli sävelletty musiikkia ”Soinilaisia maisemia”. Musiikista ja sävellystyöstä vastasivat soinilaiset muusikot Jari Huvila, Markku Keski-Mäenpää ja Martta Valkeus. Yleisö tykästyi!

Markku Keski-Mäenpää ja Martta Valkeus
Jari Huvila

Kaikille sävellyksille löytyi joko aito paikka tai paikkaan liittyvä tarina. Musiikissa soi selvästi maalaismaisema ja sen tunnelma. Puuhi on mitä parhain paikka tämän tyyliselle musiikille, sitä myös yleisö arvosti ja muualta tulleet ihmettelivät.

Leena Valkeus

Kylätalo Puuhi on Leader Kuudestaan ja Kyläpääskyt ry:n yhteinen hanke, jossa Leena Valkeuksen ja Hannele Hannulan rooli on ollut keskeinen. Puuhi soveltuu moneen tarkoitukseen, nyt järjestetty konsertti on siitä oiva osoitus. Se toimii tulevaisuudessa vaikkapa hiljaisuuden ja rauhoituksen paikkana, monimuotoisen luonnon keskellä.

Nuoret leiriläiset eivät mahtuneet sisälle.
Tilaisuuden sponsoroinnista vastasi Soinin Osuuspankki. Tulossa lisää soinilaista musiikkia, oikein isosti 18.8. Siitä lisää myöhemmin sivuilla.

 

Konserttitaltiointi Puuhissa yhden laulun verran (Martta Valkeus)

 


 

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI