Laidunkausi on avattu!

0
vas. Kulttuurihautomo hankkeen Helena Pohjosmäki, ”Paso” Romppainen Järvi-Pohjanmaan Kulttuuripalveluista, Alajärven Kirjaston johtaja Anja Kyrönlahti ja taiteilija Anni Viitasaari

Anni Viitasaaren teos "Laidunkauden avaus" (Kuvat: Jussi Paarvala)

Jussi Paarvala

SOINI

Soinin kirjastossa julkistettiin maanantaina Anni Viitasaaren teos ”Laidunkauden avaus”. Taulu on isokokoinen maalaus, joka jää pysyvästi Soinin kirjastoon.

Huhtikuun 13. Soinissa pidetyt Hyvinvointia Maaseudulla– messuilla aloitettu työ sai lopulliset värinsä myöhemmin ja on yleisön nähtävissä kirjastossa Soinissa.

Kuvataiteilija Anni Viitasaari on 24-vuotias ja lähtöisin Alajärveltä, hän on käynyt Limingan taidekoulun kuvataidelinjan. Taiteilijalla on kosketuspintaa myös eläimiin, hän on toiminut maatalouslomittajana Alajärvellä ja valmistuu argrologiksi Jyväskylän ammattikorkeakoulusta.

Laidunkauden avaus ja taiteilija Anni Viitasaari

Anni Viitasaari on maalannut eri kokoisia tauluja ja hänen suurin, peräti 11 metriä leveä teos, on Makasiinissa (Sairaalatie 3) Järvinetin tiloissa Alajärvellä.

Viitasaaren töitä on nähtävissä ja myynnissä myös Taidepisaran nettisivuilla:  www.taidepisara.fi

Tilaustyön ”Laidunkauden avaus” hankeen toteuttajana on ollut Kulttuurihautomo-hanke ja Järvipohjanmaan Kulttuuripalvelut.

Terveyssovellus-22

JÄTÄ KOMMENTTI