Lions Club Soini vietti 25-vuotisjuhlaa koko päivän

1

Juhla alkoi lauantaina Soinin kirkon sankarihaudalla käynnillä ja seppeleenlaskulla.

Seppeleen laskivat klubin presidentti Antti Piipponen yhdessä perustajajäsenen Jouko Välimäen kanssa.

Seuraavaksi oli vuorossa käynti edesmenneiden lionien haudolla ja sytytettiin kynttilät perustajajäsen Unto Åkermanin ja lionien Arvo Kankaanpään ja Sakari Alatalon haudoille.

Päivä jatkui Soini-talolla, jossa jaettiin stipendejä soinilaisille.

Stipendin saajina olivat Lasse Autio, Soinin Musiikinharrastajat, Mannerheimin Lastensuojeluliito Soinin osasto ja yläasteen lopettaville oppilaille myönnettävät stipendit.

Stipendien vastaanottajien puolesta käyttivät puheenvuoron Lasse Autio, Anne Källi, Maria Akonniemi ja Rami Puro. Vastaanottajat totesivatkin kuinka tärkeää on saada tunnustusta pyyteettömästä pitkään jatkuneesta työstä, se on vielä tärkeämpää kuin rahallinen muistaminen, tästä olivat kaikki yksimielisiä.

Illalla vietettiin varsinaista 25-vuosijuhlaa ravintola Tervaholvissa.

Puolisensataa vierasta oli saapunut iltatilaisuuteen. Klubin presidentti Antti Piipponen toivotti piirikuvernöörin Matti-Pekka Mäkelän puolisonsa Einin tervetulleiksi juhlaan, samoin naapuriklubien edustajat ja perustamisessa mukana olleet lionit.

Juhla jatkui Soini-trion upeilla lauluesityksillä ja Pekka Päivärinnan koostamalla historialla klubin toiminnalla.

Puheessaan piirikuvernööri Matti-Pekka Mäkelä käsitteli suomalaisen lions-toiminnan historiaa ja sen tulevaisuuden näkymiä, kuten toiveena olevaa kansainvälisen presidentin valintaa Suomesta vuonna 2013. Lisäksi hän antoi kiitosta LC Soinille työstä, joka on aktiviteettien osalta kohdistunut ” me palvelemme” periaatteella monipuolisesti avuntarpeessa oleville.

Juhlivalle klubille tervehdyksen toivat kunnanjohtaja Reino Määttä ja klubin perustamisvuoden piirikuvernööri Matti Sinivuori joka lahjoitti klubin ensimmäiselle presidentille Jukka Erjamolle San Franciscon konventin viirin.Jukka Erjamo puolestaan lahjoitti sen LC Soinille.

Soinissa vaikuttanut opettaja Martti Sunnari toi myös terveiset juhlivalle klubille ja kertoi muistavansa ilolla aikaa nuorena opettajana Soinissa.

Juhlaillallisen aika esitettiin Keijo Hytösen valmistama kuvaesitys vuosien varrelta aina kuviin, jotka olivat otettu juhlapäivän aikana.

Ilta jatkui iloisen seurustelun merkeissä ja muistellessa 25-vuotiasta klubitaivalta.

Katsele myös juhlapäivien virtuaalinen kuva-albumi

Kansion kuvat juhlissa näppäili Jussi Paarvala ja kuvat ”liimaili” Jukka Ketonen/ K-Media
Ohjeita virtuaalialbumi esityksen käyttäjälle:

Katseluruudun oikeassa alanurkassa on neliön muotoinen kuvio, jota klikkaamalla skaalautuu albumi näytön kokoiseksi isoksi kuvaksi ja isossa kuvassa voit myös palata takaisin alkuperäiseen kokoon samaa symbolia klikkaamalla.

Isossa kuvassa vasemman alanurkan symbolia klikkaamalla voit pysäyttää esityksen mihin kohtaan vain tarkempaa tutkiskelua varten.

Esityksen terävyyttä, voit säädellä hiukan valitsemalla toistoksi HD laadun. (oikealta ylhäältä On)

Kokeilemme ja kehittelemme kokoajan monenmoista uuttaa.

Otamme mielellämme vastaan rakentavaa palautetta ja kuuntelemme mielenkiinnolla myös sinun mielipiteitäsi.

Kiitos! -JK

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

1 KOMMENTTI

  1. Kyllähän tuossa oli hauska tapa kertoa juhlista. Laitoin myös klubin kotisivulle vastaavan tyyppisen kuvasarjan

JÄTÄ KOMMENTTI