Matti ja Teppo sekä Tarja Lunnas kesän suurkonsertissa Saarikentällä

0
Järvi-Pohjanmaan oman tytön Tarja Lunnaksen laulua kuullaan myös Saarikentän suurkonsertissa
Rowan3 Productions järjestää kesän suurkonsertin Vimpelin Saarikentällä torstaina 28. heinäkuuta.

Nyt jo neljättä kertaa järjestettävä Suurkonsertti järjestetään edelliskesien tapaan yhteistyössä Vimpelin Vedon kanssa.

Tämän kesän Saarikentän lavan valtaa kuuluisat iskelmätaivaan tähdet Matti & Teppo sekä Tarja Lunnas.

Suositut kotimaiset laulajaveljekset Matti ja Teppo tulevat esiintymään Saarikentän suurkonsertissa

Viime kesänä tuhatpäinen yleisö näki ja kuuli, nyt jo edesmenneen, ”Sinivalkoisena Legendana” tunnetun laulajan Kari Tapion Saarikentän konsertissa.

Aiempien kesien esiintyjiä ovat olleet mm. Jari Sillanpää, Katri Helena, Samuli Edelmann ja Juha Tapio.

Tänä kesänä konserttiin odotetaan 2000 kuuntelijaa. Saarikentän 2500 katettua istumapaikkaa, lavan eteen asetettavat 400 tuolia sekä VIP- ja ravintolapalvelut tarjoavat mainiot puitteet kesän suurimmalle konserttielämykselle Järviseudulla.

Konsertin kesto 1 x 45 min + 1×60 min.

Lipunmyynti Saarikentän konserttiin alkaa Menolipussa ja Lippupalvelussa 26.4.2011.
Lippuja myyvät myös paikalliset ennakkomyyntipisteet toukokuun alusta alkaen:

Vimpelin Vedon toimisto puh. (06) 565 1101

Vimpeli: Grilli-Pizzeria Kir-Si puh. (06) 565 2041

Lappajärvi: Heikin Grilli

Evijärvi: Jannen Kone

Alajärvi: Neste Alajärvi

Kyyjärvi: Kyyjärven Sale

Lapua: K-Supermarket Lapua

Soini: Soinin Kirjakauppa

Kortesjärvi: K-Market Suomela

Perho: K-Market Ikiliikku

Järvi-Pohjanmaan oman tytön Tarja Lunnaksen laulua kuullaan myös Saarikentän suurkonsertissa

MATTI & TEPPO sekä TARJA LUNNAS kotimaisen iskelmätaivaan kestosuosikit

Matti ja Teppo Ruohosen tallaama polku on vertaansa vailla suomalaisen iskelmämusiikin historiassa. Turkulaisveljesten neljän vuosikymmenen mittainen ura on tuottanut puolitoista miljoonaa myytyä levyä, 27 kultalevyä, 7 platinalevyä ja 2 tuplaplatinaa!

Palkintokaapista löytyy Iskelmä-Finlandia, kaksi Emmaa, Olavi Virta -stipendi, Vuoden tanssittaja -palkinto, Vuoden vaikuttaja -palkinto ja suuri joukko muita tunnustuksia.

Matin ja Tepon laji ei ole hevimetallia, se on jalometallia.

Matin ja Tepon kiintotähteyden arvoa kohottaa se, että parivaljakko ei ole jäänyt lepäämään nostalgian laakereille. Kaksikko tuottaa jatkuvasti uutta musiikkia, joka paitsi pitää vakiintuneet fanit aktiivisena, myös houkuttelee yhä uusia tanssivia sukupolvia keikkapaikoille ja levyjen kuuntelijoiksi.

Matin ja Tepon ensilevy ”Jos olet onnellinen” ilmestyi jo vuonna 1969. Seuraavana vuonna prässättiin vinyylille Matin ensimmäinen levytetty sävellys ”Kissankultaa” . Se oli todellinen läpilyönti ja siitä käynnistyi hittiputki, jonka pää ei ole vielä näkyvissä.

Kruununjalokivinä kultaisessa ketjussa loistelevat vaikkapa sellaiset ikivihreät klassikot kuin ”Mä joka päivä töitä teen”, ”Näitä polkuja tallaan”, ”Kaiken takana on nainen”, ”Näin se kesäloma toimii”, ”Ensimmäinen” tai ”Pöytä täyteen”.

Matin ja Tepon uskomattomasta turnauskestävyydestä kertoo, että vuoden 2008 albumi ”Satoi tai paistoi” oli vuoden myydyin iskelmälevy ja komeili Top 40 -listalla 23 viikon ajan!

Ei vuotta ettei hittiä, tuntuu olevan Ruohosten periaate.

Lappajärveläiset juuret omaavan Tarja Lunnaksen todellinen ponnahduslauta julkisuuteen oli valinta tangoprinsessaksi Seinäjoen Tangomarkkinoilla 1989. Laulukeikkoja alkoi tulla yhä enemmän ja niinpä Tarja jätti päätyönsä ATK-suunnittelijana. Hän oli mukana vuoden ’90 Sinitaivas-konserttikiertueella ja seuraavana vuonna etsimässä uusia kuninkaallisia Tangomarkkinat-kiertueella.

Vuonna 1991 ilmestyi levy ”Rakkautes sun”, joka oli käänteentekevä Tarjan uralla. Vauhdikkaat iskelmät alkoivat soida listojen kärkisijoilla ja Tarja Lunnas teki tasaisen varmaa nousuaan kohti naisartistien kärkikaartia.

Tarja on ollut mukana sekä Suomen Euroviisukarsinnoissa että Syksyn Sävelessä.

Vuoden 1997 Syksyn Sävel -kisa nosti Tarjan näkyvästi otsikoihin, jolloin hänet ”Seine”-kappaleineen diskattiin kisasta viime hetkellä (ennenaikaisen mainostamisen vuoksi). Iloinen ja sympaattinen Tarja sai kuitenkin epäonnensa kääntymään omaksi voitokseen, sillä Syksyn Sävelen jälkeen ilmestynyt ”Seine”-levy ylitti kaikki odotukset ja levyn nimikkokappaleesta nousi hetkessä yksi keikkojen toivotuimmista kappaleista.

Menestystarina jatkui, sillä seuraavana vuonna albumi oli täyttänyt rohkeimmatkin toiveet. Tarja sai ensimmäisen kultalevynsä 12.5.1998. Tarja onkin ollut onnekas levyjensä suhteen – levymyynti on kasvanut tasaisesti levy levyltä.

Kultainen tie sai jatkoa, kun Tarjan kuudes pitkäsoitto ”Pariisin kuu” saavutti joulukuussa ’98 kultalevyrajan. Lisäksi levyn kappaleet ”Pariisin kuu” ja ”Pohjantähti” kipusivat paikallisradioiden Radio Top 10 -listalle sekä Radio Suomen soitetuimmat -listalle.

Sen jälkeen menestyksen tietä ovat siivittäneet monet pitkäsoitot. Lisäksi häneltä on ilmestynyt kokoelmalevyjä. Uusin oma albumi on vuonna 2009 ilmestynyt On aika mennyt menojaan, joka oli jo Tarjan yhdestoista pitkäsoitto! Vuoden 2010 kesällä ilmestynyt uutuussingle on nimeltään Vaikka oot, mitä oot.

Vauhti keikkarintamalla jatkuu tasaisena, eikä loppua näy. Tarja on kiistatta yksi Suomen kirkkaimpia iskelmäartisteja.

Yhtyeenä Tarjalla on tuttu Rosso.

JÄTÄ KOMMENTTI