Neljän Sukupolven Iskelmäkonsertti Kivitipussa 20.10.

0
Rantamäen sukua neljässä polvessa (vas.) Maritza Parkkinen, Anna-Liisa Finnilä, Martta Ratamäki (mummo), Margit Finnilä ja Pinja Parkkinen
Rantamäen sukua neljässä polvessa (vas.) Maritza Parkkinen, Anna-Liisa Finnilä, Martta Rantamäki (mummo), Margit Finnilä ja Pinja Parkkinen
Martta Rantamäki viettää 83 vuotissyntymäpäiviään ja 35-vuotistaiteilijajuhlaa. Ainutlaatuiseksi Lappajärvellä Kivitipussa järjestettävän konsertin tekee muun muassa nuorimman ja vanhimman esiintyjän välin erottava 70 vuoden tapahtumajakso. Neljän sukupolven yhteisesiintyminen samassa konsertissa yhdessä ja erikseen on harvinainen tilaisuus.

Ensi sunnuntaina 20.10.2013 klo 14.00 alkavassa Iskelmäkonsertisa Lappajärven Kivitipussa esiintymislavalle nousee Martta ja Otto Rantamäen sukua neljässä polvessa.

Konsertin ohjelmaksi on valittu Martta Rantamäen, Margit Finnilän sekä Maritza Parkkisen omaa tuotantoa ja konsertin kesto on noin kaksi tuntia.

Iskelmäkonsertissa esiintyvät Mariza Parkkinen ja hänen mummonsa Martta Rantamäki, äiti Margit Finnilä, täti Anna-Liisa Finnilä ja tytär Pinja ParkkinenJari Niemelä hoitaa tekniikkapuolen, toimii kapellimestarina ja toisena tuottajana. Juonnosta vastaavat Pinja ja Maritza Parkkinen.

-Ajatus lähti tänä kesänä otetusta yhteiskuvasta Pinjan rippijuhlissa, kaikki naiset rivissä. Ja kun meillä yksi yhdistävä tekijä on musiikki, konsertti kuulostaa hyvältä, kertoo Mariza

Martalta löytyy paljon omaa tuotantoa, monta nuottikirjaa sekä pöytälaatikosta lisää. Myös Maritza on toiminut useamman vuoden aktiivisesti musiikin parissa tehden sanoituksia itselleen ja toisille artisteille. Margitin sävellys ja kaksi sanoitusta kuullaan myös tuolloin sunnuntaina. Anna-Liisa tulkitsee Margitin kanssa Martan lauluja ja Pinja sekä Maritza tunnelmoi Maritzan kappaleiden tahdissa.

– Tuottajaksi ryhtyminen varmistui, kun soitin mummolle, että haluaisiko hän olla mukana esiintymässä ja ajatuksena niin, että puolet hänen biisejä ja puolet minun. Homma oli sovittu sillä puhelulla. Ajankohta oli myös helppo valita, lokakuu, kun Martta-mummo viettää syntymäpäiviään. Myös 35 vuotta tulee hänelle täyteen taiteilija-uransa alusta. Aihetta siis juhlaan!, iloitsee Mariza Parkkinen konsertin järjestämisestä.

Lippuja voi varata ennakkoon 12 euron hintaan numerosta 0400 664 815 tai ovelta 15 eurolla tuntia ennen konserttia.

JÄTÄ KOMMENTTI