Ninni Kettuli matkalla valtakunnan lasten tietoisuuteen

0
Ninni Kettuli valloittaa lapsia uusilla opettavilla tarinoilla ja lauluilla.
Ninni Kettuli valloittaa lapsia uusilla opettavilla tarinoilla ja lauluilla.
Ninni Kettuli aka Maritza Parkkonen on uusi iloinen hahmo lapsille, joka leikittää ja ilahduttaa lapsia leikin kautta. Ninni Kettulilta on nyt ilmestynyt levyllinen lauluja lapsille ja Ninniltä on tulossa myös näytelmä, jota esitetään ensi kesänä Lappajärven Halkosaaren isolla näyttämöllä.

Ninni asuu Satumetsässä, josta löytyy paljon aiheita tarinoihin ja leikkeihin. Nennuli on Ninnin paras kaveri ja sieltä löytyy myös Sakke Sammakkoinen, Lox Lohikäärme ja Minni Merenneito. Tönttöröö on satumetsän hahmo, josta jo puhuminen aiheuttaa jännitystä. Ninni ei ole Tönttöröötä koskaan nähnyt ja sen vuoksi on menossa piirustuskilpailu, johon voi Tönttöröön Ninnille piirtää. Kaikkien piirtäneiden kesken arvotaan tuotepalkintoja ja piirustuksia otetaan vastaan tämän vuoden loppuun.

Ninni monessa mukana

Satuhahmo Ninni Kettulilta on ilmestynyt nyt myös CD-levy Lauluja lapsille osa 1, joka sisältää 12 mukaansatempaavaa laulua, ja sanoihin on piilotettu ajatuksia, mm. ”älä kiusaa” on siitä hyvä esimerkki.

Ninnin satumetsän tarinat syntyvät Maritza Parkkisen kynästä, sekä myös lastenlaulujen sanat. Sävellykset rytmikkäisiin lauluihin taituroi Jari Niemelä.

Parkkisen ja Niemelän yhteistuumin vetämä yritys , MJ-Tuotanto, tuottaa you tubeen Ninni Kettulin kanavalle ”Ninni Kettulin satutuokioita” ja tällä hetkellä sieltä löytyy 7 osaa, jotka löytyvät hakusanalla ”Ninni Kettuli”.

Ninni löytyy myös facebookista ja nettisivuilta www.kettuli.com

Ninni Kettuli tarjoaa leikkituokioita lapsille ja lastenmielisille, musiikkia, roolileikkiä ja seikkailuja -osallistuvaa teatteria, jossa kuljetaan leikkimisen riemun kautta. Tähän mennessä Alajärven NS, Vimpelin Ns ja Soinin Yhteistalo ovat nyt sovitut paikat jonne voi tulla leikkimään Ninnin kanssa. Mielellään tullaan myös muualle.

Ninnille on tulossa myös näytelmä, joka nähdään mm. ensi kesänä neljä (4) kertaa Lappajärven Halkosaaren kesäteatterin isolla näyttämöllä.

Tapio ja Seija Luoman Säätiö, Järviseutu-Säätiö ja Järvi-Pohjanmaan Kulttuuripalvelut ovat tukeneet Ninnin kehitystä.

Tavoittelemisen arvoisena pyrkimyksenä Ninni Kettulilla onkin päästä valtakunnallisesti kaikkien lasten tietoisuuteen ja leikkikentille.

JÄTÄ KOMMENTTI