Pikainen visiitti Kuortaneen Kuhinoille

0
Sää suosi Kuortaneen Kuhinoita tänä kesänä

Teksti ja kuvat: Johanna Yli-Kaatiala/jpnews.fi

Kuortaneen Kunto ry:n järjestämiä perinteisiä Kuortaneen Kuhinat kesätapahtumaa vietetään parhaillaan. Traditio joka on toistunut pitkän historiansa aikana kulloisenkin vuoden heinäkuussa.

Ohjelmatarjontaa Kuhinoilla on aamupäivästä iltamyöhään saakka vähän jokaisen makuun sekä perjantaina että lauantaina. Tänäkin vuonna monet poliitikot olivat tulleet markkinapaikalle kansan keskuuteen.

Varsinkin Keskustapuolueelta oli näyttävä kaarti poliitikkoja paikalla, samoin Perussuomalaisilta ja Kokoomukseltakin jokunen.

Ihmisiä oli paikalla perjantaina iltapäivällä mukavasti ja tuttuja tapaa markkinoilla aina

Lukuisten markkinamyyjien markkinapaikan lisäksi tapahtumassa järjestetään haastatteluja, muotinäytöksiä ja konsertteja. Kuhinat tuovat elävyyttä myöskin paikallisille yrittäjille. Moni toivoo, että olisipa aina kuhinapäivä!

Kansanedustaja Juha Mäenpää (PS) poikkesi tutustumassa Jorma Rajasaaren myyntikojuun

Pitkät perinteet valtakunnassamme omaava urheiluopistopitäjä ei voi jättää tietenkään urheilua huomiotta. Kuortaneen Kunnon omalla tunnetulla Kukun majalla on lisäksi urheilukuhinat, joissa voi tutustua moniin eri urheilulajeihin. Nyt esillä ovat esimerkiksi keilaus, frisbeegolf, suunnistus ja yleisurheilu.

Tänä vuonna Kuortaneen Lions Clubin järjestämä tervanpoltto on merkkittävässä roolissa Kuhinoiden ohjelmistossa.

Erilliset tapahtumat ja ohjelman aikataulut löytyvät Kuortaneen kunnan ja Kuortaneen Kunnon nettisivuilta.

Jimmy Huhtala Kuortaneelta ja Juha Turja Lapualta vaihtoivat kuhinakuulumiset

 


 

Kyky-Sampo_241021

JÄTÄ KOMMENTTI