Pohjanmaan valokuvakeskus POVA, LAPUA ART BIENNALE 2019

0
Metsä. Kuva: Antti Hintsa

Pohjanmaan valokuvakeskus POVA esittää:
LAPUA ART BIENNALE 2019 /#LAB2019

Pohjanmaan valokuvakeskus kutsuu kaikki valokuvataiteen ystävät osallistumaan Lapua Art Biennale (LAB) -valokuvataidenäyttelyyn. LAB on valokuvataiteeseen keskittynyt taidebiennale, joka järjestetään ensimmäistä kertaa syksyllä 2019.

Lapua Art Biennale haastaa taiteilijat, valokuvaajat ja valokuvauksen harrastajat Suomessa ja maailmalla pohtimaan kuvin muuttuvaa maaseutuamme. Miten sinä näet maaseudun muutoksen? Onko yleinen mielikuva maaseudusta realistinen? Onko tulevaisuuden maaseutu autio vain elinvoimainen? Löytyykö ratkaisu ilmastonmuutokseen pelloista ja metsistämme? Miten muuttuvat ympäristömme, elinkeinomme ja tapamme elää? Näitä kysymyksiä pohditaan LAB:in näyttelyssä, joka avataan Kulttuurikeskus Vanhassa Paukussa Pohjanmaan valokuvakeskuksen galleriassa sekä Patruunagalleriassa marraskuun alussa. Osallistumisaikaa lokakuun alkuun.

Metsää. Kuva: Antti Hintsa

Näyttelyn teokset kuratoidaan sähköisten teoskuvien perusteella. Lapua Art Biennalen jury koostuu valokuvataiteen ammattilaisista. Näyttelyyn voi osallistua yhdestä kolmeen teoksella ja maksamalla osallistumismaksu, joka kattaa kuratoinnin ja teosten laadukkaan vedostamisen. Pohjanmaan valokuvakeskus palkitsee parhaan kuvan. Näyttelyn jälkeen taiteilija voi noutaa teoksensa Lapualta ja ne teokset, joita ei ole noudettu huutokaupataan ja tulot lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen. Vuoden 2019 huutokaupan tulot lahjoitetaan Luonnonperintösäätiölle . Lisätietoja Lapua Art Biennalesta Pohjanmaan valokuvakeskuksen kotisivuilta: www.pova.fi.

Pohjanmaan valokuvakeskus toimii kaikkien Pohjanmaan maakuntien alueella edistäen valokuvataidetta.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI