Soinin kirjaston kuulumisia

0
Soini kirjasto on myös lasten kirjasto

Koko Soini lukee- hankkeen puitteissa kirjasto lahjoittaa kangaskirjan vuoden 2020 soinilaisvauvoille.

Nouda neuvolareissulla lapsellesi kangaskirja ensi vuodelle.

Pehmokirja

Vanhemmat voivat valita rapisevan eläinkirjan tai Muumi-kangaskirjan. Kirjan saa neuvolareissulla. Oma kangaskirja on turvallinen tapa tutustua ihanaan ja ihmeelliseen kirjojen maailmaan! Soinin kunnankirjasto on lasten kirjasto.

Kirjasto on joustava pienissä vahingoissa

Lasten osaston kirjat on hankittu lainausta varten. Jos kirjan kanssa sattuu vahinko, se ei ole maailmanloppu. Kirjaston henkilökunta arvioi onko kirja korjattavissa, poistetaanko se valikoimista vai onko syytä ostaa uusi.

Osallistu Kettu Kepposen satuseikkailuun

Nyt lapset voivat osallistua Kettu Kepposen satuseikkailuun. Kirjastosta voi hakea ohjeet sekä muistolomakkeen. Sen tarkoituksena on tallettaa lukemiseen liittyvät mukavat hetket. Seikkailuun voi lukea mitä tahansa lasten kirjoja, mutta liitteenä on myös lukuvinkkejä. Lukekaa lapsen kanssa viisi kirjaa. Kirjoita lukumuistolomakkeeseen luetun kirjan nimi ja mukava muisto, joka liittyi lukuhetkeen: se voi olla lapsen ajatuksia kirjasta tai lukuhetkestä, jännittävä lukupaikka, uusi lukija tai voit vaikka pyytää lasta piirtämään kuvan kirjan tapahtumista erilliselle paperille. Diplomin voi hakea kirjastosta kun olette lukeneet viisi kirjaa. Muistolomake jää kotiin muistoksi.

Joulusatumaraton tulossa

3.12. Joulusatumaraton klo 9-11 sekä klo 17-19. Herätellään yhdessä joulutunnelmaa saduin, runoin ja lauluin. Yleisö voi tulla ja mennä oman aikataulun mukaan.

Tervetuloa koko perheen voimin viettämään laatuaikaa kirjastoon!

Näyttely Soinin kirjastossa

Vetten päällä-ryhmän teoksia 28. marraskuuta saakka.

Esillä on neljän taiteilijan töitä, Ulla Hautamäen, Hanna Niemisen, Johanna Peuran ja Saila Sippolan. Johanna Peura on soinilainen, muut taiteilijat ovat alajärveläisiä

Johanna Peura
Hanna Nieminen

 

JÄTÄ KOMMENTTI