Suosittu Tauno & Ansa -musiikkikomedia Ähtärissä lauantaina 21.9.

0

Ähtäri-hallilla päästään lauantaina 21.9. klo 14 nauttimaan Tauno & Ansa -musiikkikomediasta. Suomalaisten rakastamat kaikkien aikojen valovoimaisimmat ja suosituimmat SF-elokuvan tähdet, Tauno Palo ja Ansa Ikonen, palaavat näyttämölle tässä komedianhöysteisessä kerronnallisessa musiikkiesityksessä. 

Eletään 1950-luvun Helsingissä, jossa nuori Ansa opiskelee laulunopettajaksi ja komea Tauno käy töissä, näyttelee ja tekee elokuvia. Tauno Palon värikäs yksityiselämä tuo vauhdikkaita ja yllättäviäkin käänteitä ja tapahtumia ja Ansa joutuu peliin mukaan. Taunon ja Ansan kulta-ajan tunnetuimmat ja suosituimmat laulut kuten Kulkurinvalssi, Tuhlaajapoika ja Laulava sydän kajahtavat Ähtäri-hallissa akustisen orkesterin tahdittamina. 

Tauno Paloa esittää 15. juhlavuottaan viettävä tangokuningas Tommi Soidinmäki ja Ansa Ikosta laulaja Eeva Saarenpää. Pianisti Heikki Hovia esittää Juse Venäläinen ja viulisti Ingrid Lampeniusta ja taloudenhoitajaa Liisa Karhu. Käsikirjoitus on Juse Venäläisen tekemä. Musiikkikomedian kesto on noin kaksi tuntia sisältäen väliajan. Väliaikatarjoilut järjestetään Ähtäri-hallin vieressä sijaitsevan Pandatalon Snowpanda Deli & Cafessa.

Tauno & Ansa -musiikkikomedia on kiertänyt parin vuoden ajan ympäri Suomea menestyksekkäästi eikä loppua näy. Suuren suosion saavuttanut musiikki-ilottelu kerää edelleen täysiä katsomoita. Yleisö onkin antanut paljon palautetta siitä, miten hienoa on, että tämän ajan musiikkia edelleen esitetään ja Palon ja Ikosen tarinaa kerrotaan myös uudelle sukupolvelle.


 

JÄTÄ KOMMENTTI