Tiedoksi soinilaisille seuroille ja yhdistyksille

0
Kati Keski-Mäenpää, vuoiden 2018 kultuuripalkinnon saaja

Soinin kunnan kulttuuripalkinto myönnetään vuosittain yhdelle tai useammalle Soinissa syntyneelle tai siellä asuvalle henkilölle, työryhmälle, yhdistykselle tai yhteisölle, tunnustuksena paikkakunnan kannalta merkittäväksi katsottavasta kulttuuriteosta tai -työstä.

Soinin sivistyslautakunta voi jakaa  palkinnon useampaan osaan tai jättää sen ehdokkaiden puuttuessa kokonaan jakamatta. Palkinto luovutetaan – ellei lautakunta toisin päätä – 6.12. järjestettävässä itsenäisyyspäivän juhlassa.

Soinilaiset yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat ehdottaa kulttuuripalkinnon saajaa perusteluineen  sähköpostitse kirjasto(at)soini.fi tai jättämällä ehdotuksen kirjastoon  pe 25.10.2019 mennessä. Huomioon otetaan ainoastaan ehdottajan nimellä ja yhteystiedoilla varustetut ehdotukset. Kulttuuritoimija ei voi ehdottaa itseään palkinnon saajaksi.

HYVÄ AKTIIVINEN SEURAN / YHDISTYKSEN TOIMIJA.

Jälleen on yksi toimintakausi kohtapuoliin takana ja on aika katsoa mitä hyviä saavutuksia on tullut vuoden 2019 aikana. Soinin kunnan sivistyslautakunta tulee palkitsemaan omalta osaltaan hyvin menestyneitä urheilijoita ja aktiivisia toimijoita 26.11.2019 pidettävässä palkitsemistilaisuudessa. Palkituille tullaan lähettämään henkilökohtainen kutsu tilaisuuteen.

Juha Viitasaari, Kunnon kuntalainen 2018

Jotta palkitsemiset ja valinnat osuisivat oikeaan, pyydän seuranne / yhdistyksenne ehdotuksia seuraavista: TIEDOT; MM, EM, SM I-III yksilölajien ja    SM I-III joukkueurheilun – mitalisteista

  1. EHDOTUS VUODEN VALMENTAJAKSI TAI OHJAAJAKSI
  2. EHDOTUS VUODEN URHEILIJAKSI
  3. EHDOTUS  RYHTITYTÖKSI
  4. EHDOTUS  RYHTIPOJAKSI
  5. EHDOTUS VUODEN NUORI TOIMIJA
  6. EHDOTUS KUNNON KUNTALAISESTA
  7. MUUT MAHDOLLISET HYVÄT SAAVUTUKSET

Tehkää perustelut esityksille ja palauttakaa lomakkeet täytettynä perjantaihin 25.10.2019 klo 15.00 mennessä. (lomakkaita Soinin kunnasta)

Osoite: Soinin kunta / vapaa-aikatoimi, Multiantie 27, 63800 SOINI tai sähköpostitse: janne.kujala@soini.fi

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI