Uudistunut Nuoppari auki Soinissa

0
Noora Ojala (oik.) ja Petra Noponen.

Osa Nuopparin uutta seinää (Kuvat: Jussi Paarvala)

Jussi Paarvala

SOINI

Soinissa Liikekeskuksessa toimiva nuorisotila on saanut uutta ilmettä viidentoista nuoren voimin.

Serla Hyvä-teko kilpailusta saadun 5000 euron turvin on Nuopparia kunnostettu ja seiniä maalattu.

Saksasta tilattu kuusi metrinen valokuva tapetoitu seinälle, on hankittu PlayStation 3 isolla ruudulla ja paljon pientä uutta, kertoili 4H– vetäjä Saija Källi. Hän kertoi myös, että opiskelijat ovat esittäneet toiveen Nuopparin olevan heille auki lauantaisin.

Hallintojohtaja Hannele Hannula ja kunnanjohtaja Reino Määttä, 4H:n edustajana Saija Källi
Noora Ojala (oik.) ja Petra Noponen.

Uusia istuintyynyjä testaavat Noora Ojala ja Petra Noponen kertoivat uuden ilmeen olevan ihan ”jees”. Petra on käynyt Nuopparilla kaksi vuotta ja Noora vuoden vähemmän. Molemmat kävivät viime kaudella aina kolme kertaa viikossa ja sama tahti varmasti jatkuu tulevaisuudessa. Nuoppari on auki tiistaina, torstaina ja perjantaina. Läksyt tehdään niinä päivinä vaikka sitten yöllä.

Kesä meni Petralla rippileirillä ja Nooralla enimmäkseen mökillä. Paljoa muuta ei sitten Soinissa heille ole tarjolla ollutkaan, joten tämä Nuoppari on se paikka, jossa nyt viihdytään. Musiikkia kuunnellaan, suosikkina ovat jotkut mieleiset ”räppärit”. Yö-nuoppari on molempien toiveena. Nooralla on edessä tuleva Elämä lapsille konsertti Helsingissä, jonne hän on menossa.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI