VappuSuunnistus-tapahtuma lapsille Virroilla !

0

Muksujen VappuSuunnistus tuo hupia Virroilla

Vapun päivänä 1.5. pääsevät lapset ja lapsenmieliset metsästämään ilmapalloja Muksujen VappuSuunnistuksen merkeissä. Koronan tuomien rajoitteiden vuoksi kehotettuun etävapun viettoon on mahdollista saada myös virkistävää ulkoilmahaastetta koko perheelle Virroilla. MuksuFestareilta tuttu Hepo Virtanen on liikkeellä vapun alla ja aikoo ripotella serpentiinein merkattuja rasteja paikallisten yritysten nurkille. Rastille onnistuneesti suunnistanut saa palkkiokseen piristävän vappupallon puhallettavaksi.

Rastien löytäminen vaatii hieman suunnitustaitoja, mutta  ovat löydettävissä hyvillä hoksottimilla ja virkeillä vappuajatuksilla. Muksujen VappuSuunnistuksen rastit ovat etsittävissä vapaasti, mutta koko perhettä läheltä ja kaukaa kannustetaan etsintään mukaan kierrokselle. Toiveena on, että  on, että suunnistus tapahtuisi kävellen, pyörällä tai muulla liikunnallisella tavalla raikkaasta vappusäästä nauttien. Karttoja suunnistukselle voi noutaa R-kioskilta, osoitteesta Keskustie 2,  ja Teboililta, osoitteesta Meijeritie 22. Voit jättääkin autosi esimerkiksi näille sijoille Virtain keskustaan ja kerätä rastit kävellen. Ilmapallojen metsästysaika on klo 10-16 ja suotavaa on suunnistaa perheen kesken rajoitukset mielessä pitäen.

”Voi, jos voimme tällä pienellä huvituksella antaa paljon kotona aikaa viettäneille perheille ja perinteisistä vapputapahtumista vaille jääville lapsille ja aikuisillekin iloa, olisimme tyytyväisiä. Etävapun ei tarvitse kuitenkaan olla vain sisällä istumsita, vaan rajoitusten puitteissa voi hyvin lähteä ulos, liikkeelle ja toivottavasti hyvään ulkoilmaan. Miksei samalla voisi hieman myös tutustua virtolaisten yritysten palveluihin tai vierailla muissa kohteissa,” kertaa kaupunginjohtaja Juha Viitasaari.

”Riemukasta VappuSuunnistusta ja iloista vappua!”


Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI