AISAPARI | FinEst bändileirille mahtuu vielä mukaan!

0

Viron Saarenmaalla järjestettävälle bändileirille mahtuu vielä mukaan musiikin harrastajia. FinEst bändileiri on tarkoitettu 10-15-vuotiaille musiikin harrastajille. Myös aloittelijat ja uudet harrastajat ovat tervetulleita.

Leiri järjestetään 19.-22. huhtikuuta yhteistyössä Aisaparin sekä Suonenjoen Leader-ryhmä Mansikan ja Saarenmaalla toimivan Leader-ryhmä Saarte Koostöökogun kanssa. Aisaparin alueella yhteistyökumppanina on Järvilakeuden kansalaisopisto. Aisaparin alueelta leirille otetaan mukaan 20 leiriläistä. Leiriläiset voivat olla kaikista Aisaparin alueen jäsenkunnista.

– Kaikki leiriläiset treenaavat samat kappaleet. Leirin päätteeksi kaikki soittajat kootaan yhteen isoksi bändiksi. Se on leirin loppuhuipentuma. Leirille voi lähteä mukaan, vaikka soittamisesta olisi vasta vähän kokemusta ja laulajiakin tarvitaan. Myös jo olemassa olevat bändit voivat lähteä mukaan, kertoo musiikinopettajana Jari Rannanjärvi Järvilakeuden kansalaisopistosta.

Leirillä opetus on ryhmäopetusta, opetuskielet ovat viro ja englanti. Suomesta on mukana kolme musiikinopettajaa apuopettajina.

Leirin osallistumismaksu on 70 euroa. Leirimaksu sisältää opetuksen, matkat ja majoituksen. Mukaan voi lähteä myös huoltajia. Huoltajien kustannus on 300 euroa.
Leirille voi ilmoittautua perjantaihin 16.3. mennessä www.jarvilakeus.fi, kurssinro 1101306.

Lisätietoja : Jari Rannanjärveltä 0400 219 640 tai jari.rannanjarvi@jarvilakeus.fi

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI