Alajärven ja Soinin seurakuntien tapahtumia

0

Nuoret iltamessussa Soinissa

Syyskauden ensimmäinen iltamessu Soinin kirkossa on torstaina 11.10. klo 19. Tällä kertaa messua ovat järjestämässä nuoret.

Iltamessussa on paljon musiikkia, rukousta, Raamatun tekstejä ja ehtoollinen lyhyemmän kaavan mukaan. Esirukous muodostuu rukouspöytien lapuille kirjoitetuista aiheista. Yhteislaulut lauletaan uusimmasta virsikirja lisävihkosta, jota samalla tehdään tutuksi. Nuoret soittavat ja laulavat Markku Keski-Mäenpään kanssa. Kolehti kerätään Filippiinien hirmumyrskyn uhrien auttamiseksi Kirkon Ulkomaanavun kautta. Iltamessun jälkeen on nuorten laittamat iltateet kastamisineen srk-talolla, vapaaehtoisella tarjoilumaksulla voi tukea nuorten ensi kesän ulkomaan reissua. Viime talvena järjestetyssä seurakuntakyselyssä moni yli 60-vuotias toivoi lisää nuoria kirkkoon. Nyt on yli kuusikymppisillä ja muilla aikuisilla hyvä mahdollisuus näyttää mallia ja tulla nuorten järjestämään iltamessun.

……………………………………………………………………………….

Sydänten iltapäivä kyläreissulla Luoma-aholla

Tiina Akomeah

Sydänten iltapäivä on Levijoen ja Uusikylän kyläreissuiltaan edennyt ja etenee Luoma-aholle sunnuntaina 14.10 klo 16, jonne odotetaan kylän porukan lisäksi vieraita muistakin kylistä aina Alajärven keskustaa myöten ja vaikka viereisistä pitäjistäkin Luoma-ahon nuorisoseuralle. Sanassa palvelee pappi Juha Vihriälä. Musiikista vastaa kylän omat taiteilijat Ari ja Sara Ojajärvi. Juontajana toimii Seija Korkia-aho.
Tilaisuudessa kerätään kolehti. Siellä on myös mahdollisuus tulla rukoiltavaksi kokeneiden esirukoilijoiden luokse. Osoite on Luomantie 100. Tilaisuuden järjestää yhteistyössä Luoma-ahon väen kanssa Alajärven seurakunnan evankeliointitiimi.

 

Lähetyksen syyslounas Alajärvellä

Syksyisissä tunnelmissa nautitaan monipuolinen ja herkullinen syyslounas Alajärven seurakunnassa sunnuntaina 14.10. Päivä alkaa messulla Gabrielin kirkossa klo 10, jonka jälkeen syyslounas seurakuntatalolla.

Lounas sisältää palapaistin, perunat, silli, maksa- ja lanttulaatikon, puolukka, rosolli, vihersalaatti, sienisalaatti, herkkukurkku, leivät, levite ja juomat. Jälkiruokana puolukka-unelma ja vanilja-kastike sekä kahvi ja pikkuleipä. Hinnat ovat aikuiset 12 euroa, 7-13-vuotiaat 6 euroa ja alle 7-vuotiaat ilmaiseksi.

Päivä jatkuu noin klo 12.30 Siioniin Kannel lauluseuroilla ja arpajaisilla seurakuntatalolla. Mukana Annukka Rannankari ja Teuvo Veikkola. Järjestelyistä vastaa Sley:n Alajärven osasto.

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI