Alajärven kaupungin sivistystoimi tiedottaa | Ilmoittautumiset lukuvuosille 2020-21

0

Esiopetukseen, kouluun sekä koulujen aamu- ja iltapäivätoimintaan ilmoittautuminen lukuvuodelle 2020–2021 / varhaiskasvatuspaikkojen haku toimintavuodelle 2020–2021.

Lukuvuoden 2020-2021 esiopetuspaikat on määritelty seuraavasti: 

Hoiskon, Paalijärven ja Taimelan kouluilla toimii tulevana lukuvuonna omat esiopetusryhmänsä. Alakylän ja Myllykankaan koulujen esiopetus järjestetään omassa ryhmässään Alakylän koululla. Ylikylän oppilaaksiottoalueen esioppilaiden opetus järjestetään Paavolan koulun esiopetusryhmissä.

Pidennettyyn oppivelvollisuuteen siirrettyjen sekä erityistä tukea tarvitsevien esiopetusikäisten lasten esiopetus tapahtuu pääosin Mäntymäen päiväkodissa tai Alajärven yläkoulun E-tupaluokissa.

Vimpelin kunnassa esiopetusta järjestetään lukuvuonna 2020–2021 Aapiskujan koululla.

Huoltajat ilmoittavat lapsensa esiopetukseen ja 1. luokalle sähköisesti Wilma-järjestelmän kautta. Ilmoittautumisaika alkaa 10.2.2020 ja päättyy 29.2.2020. Samaan aikaan ilmoittaudutaan myös esioppilaiden aamu- ja iltapäiväkerhoon sekä koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaan.  Tulevien esioppilaiden huoltajat saavat Wilma-tunnukset ja ilmoittautumisohjeet postissa.

Järjestelmä tarjoaa automaattisesti lapselle asuinpaikan perusteella määriteltyä esi- tai perusopetusyksikköä. Mikäli huoltajat haluavat ilmoittaa lapsensa toiseen esiopetuksen järjestämispaikkaan tai kouluun, tulee huoltajien ottaa yhteyttä kyseisen koulun rehtoriin.

Lisätietoja ilmoittautumisesta löytyy Alajärven kaupungin nettisivuilta ”Varhaiskasvatus ja opetus”-osiosta ”Tiedotteita ja lomakkeita”-kohdasta.

Tutustumiskäytännöistä ja mahdollisista kuljetuksista tiedotetaan tarkemmin kevään kuluessa.

Myös syksyn varhaiskasvatuspaikkojen haku käynnistyy samanaikaisesti. Varhaiskasvatuspaikkojen haku tapahtuu sähköisellä lomakkeella, joka löytyy Alajärven kaupungin nettisivuilta varhaiskasvatuksen osiosta.


 

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI