Alajärven maakunnalliset kesäseurat suuri lasten ja nuorten tapahtuma

0
Kesäseurojen tämän vuotinen tunnusmerkki on piirros Alajärven Gabrielin kirkosta (K-Media)
Heinäkuun viimeisenä viikonloppuna kokoonnutaan Alajärven rauhanyhdistyksen yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan muiden rauhanyhdistysten kanssa järjestämiin kesäseuroihin. Seura-alue sijoittuu ainutlaatuiseen järvi- ja kulttuurimaisemaan Alajärvellä.

Kirkko, hautausmaa ja monet Alvar Aallon suunnittelemat rakennukset antavat juhlavat puitteet kokoontua kesäseuroihin. Järjestäjät kehottavatkin seurojen käsiohjelmassa seuravieraita vaalimaan koko alueen siisteyttä ja arvokkuutta.

Seuraväestä huomattava osa on lapsia ja nuoria. Lauantai-iltana kirkossa pidetään erityisesti nuoria kokoava puheenvuoro ”Onnellinen se kansa, jonka jumala on Herra”. Lauantaina kirkossa pidetään myös viikkomessu alkaen klo 17.30 ja sunnuntaina sananjumalanpalvelus klo 10.

Järviradio välittää seuraohjelmaa

Seurat alkavat perjantaina klo 18.00 ja päättyvät sunnuntaina klo 16.30 alkaviin päätösseuroihin. Järviradio välittää seuroja lauantaina klo 14.00 – 15.30 ja 21.00 – 22.00 sekä sunnuntaina 10.00 – 11.00 ja 19.30 – 21.00. Seuroja voi kuunnella myös internetin välityksellä Alajärven rauhanyhdistyksen kotisivuilta löytyvän linkin kautta.

Tämän vuoden seuratunnuksena on Psalmien kirjan jae ”Onnellinen se kansa, jonka jumala on Herra” (Ps. 33:12). Kaikki Jumalaan luottavat ja hänen tahtonsa mukaan elävät ovat suurimmalla ja syvimmällä tavalla onnellisia ja siunattuja. Tänäkään aikana ei kukaan voi kumota tätä siunausta ja onnea. Edelleenkin Jumala ottaa jokaisen ihmisen kansansa jäseneksi Jumalan valtakunnan evankeliumissa. Selitetty Jumalan sana ja anteeksiantamuksen evankeliumi rohkaisevat uskomaan, toivomaan ja rakastamaan.

Tervetuloa Alajärven maakunnallisiin kesäseuroihin!

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI