Alavuden kaupunginvaltuuston päätöksiä

0
Alavuden keskustaa ilmasta

Alavuden kaupunginvaltuuston päätöksiä 21.2.2022

Ennen kokouksen alkua luovutettiin Tasavallan Presidentin Itsenäisyyspäivänä 2021 myöntämät kunniamerkit seuraaville:

Koulunjohtaja Matti Saari, Suomen Leijonan ansioristi

Maankäyttöjohtaja Kimmo Toivola, Suomen Leijonan ansioristi

Jalostussuunnittelija Juha Toivola, Suomen Valkoisen Ruusun I luokan mitali kultaristein

Lasipelto II alueelle on syksystä 2019 alkaen valmisteltu muutosta, jolla mahdollistetaan teollisuusalueen laajentaminen ja selvitetään alueella toimivien yritysten mahdolliset alueelliset laajenemistarpeet. Alavuden kaupunginvaltuusto hyväksyi asemakaavaehdotuksen.

Valtuusto hyväksyi myös Saarijärven ranta-asemakaavamuutoksen, jolla 1996 vahvistuneen ranta-asemakaavan tontti muutetaan erillispientalojen korttelialueeksi.

Kuntien ehkäisevä päihdetyö on lakisääteistä toimintaa, jolla ehkäistään ja vähennetään alkoholin, tupakka- ja nikotiinituotteiden ja huumeiden käyttöä ja ongelmallista rahapelaamista sekä niistä aiheutuvia terveydellisiä, sosiaalisia ja yhteiskunnallisia haittoja. Kuussoten kunnat ovat laatineet yhteisen ehkäisevän päihdetyön suunnitelman vuosille 2022-2027, ja kunnat ovat kukin nimenneet toimielimen, joka vastaa kuntakohtaisesta ehkäisevästä päihdetyöstä.  Valtuusto hyväksyi esitetyn suunnitelman.

Tarkastuslautakunnan vaalia täsmennettiin, koska osa elokuussa 2021 tarkastuslautakunnan varajäseniksi nimetyistä on sittemmin tullut nimetyksi tehtäviin, joista syntyy esteellisyys tarkastuslautakunnan varajäsenen tehtävään.

 

 

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI