Alavuden Kehitys Oy palvelee yrittäjiä verkossa ja puhelimitse

0
Fasadi - Alavuden Kehitys Oy

Koronapandemia on tuonut yritystoimintaan isoja haasteita myös Alavudella. Näissä haasteissa Alavuden Kehitys Oy on yrittäjän apuna. Kehityksen yritysneuvojat antavat tietoa tukimahdollisuuksista, auttavat löytämään ratkaisuja ja ohjaavat tarvittaessa eteenpäin. Lisäksi edelleen palvellaan myös kaikissa muissa liiketoiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen liittyvissä asioissa. Neuvonta on maksutonta.

Koronakriisin ajan palvellaan ensisijaisesti viestein, puheluin ja etäyhteyksien avulla esim. Skypen tai Teams-sovelluksen kautta. Yhteydenottopyynnön voi lähettää myös kotisivuilla olevan sähköisen lomakkeen kautta. Etäyhteydellä voidaan opastaa esimerkiksi tukihakemuksen täyttämisessä tai muussa yritystoimintaan liittyvässä asiassa. Näytön jakamismahdollisuus helpottaa neuvontaa ja yhteistyötä.

Poikkeuksellinen tilanne avaa mahdollisuuksia ottaa käyttöön uusia toimintatapoja ja Alavuden Kehitys onkin aloittanut webinaarien järjestämisen ajankohtaisista aiheista. Kehityksellä on oma YouTube-kanava nimellä Alavus Fasadi.

– Haluamme osaltamme madaltaa yrittäjien kynnystä digipalvelujen käyttöön ja web-lähetyksiin osallistumiseen. Mekin vasta harjoittelemme ja ehkä yrittäjien on helppo ottaa uusi palvelukanava haltuun tutun yritysneuvojan kanssa. toivovat yritysneuvojat Mauri Haapasaari ja Ulla Koivisto.

Kotisivuille www.fasadi.com päivitetään jatkuvasti ajankohtaista tietoa ja sivuilta löytyy myös linkkilistaus tietolähteisiin, joita yrittäjän kannattaa tässä tilanteessa seurata.

– Keskustelemme ja tapaamme etäkokouksissa säännöllisesti alueemme kollegoja, joiden kanssa yhdessä etsimme konkreettisia toimenpiteitä yritysten tueksi. On tärkeää, että pysymme kaikki terveinä ja yrittäjät pystyisivät huolien lisäksi varautumaan jo koronan jälkeiseenkin aikaan. Alavuden Kehitys antaa mielellään sparrausapua esimerkiksi uusien tuotteiden tai palvelutapojen kehittelyssä. kertoo toimitusjohtaja Ulla Koivisto.

Toimijoiden palvelut ja yhteystiedo:

Alavuden Kehitys Oy

Neuvoja ja apua kaikissa liiketoimintaan liittyvissä asioissa

– Mauri Haapasaari, yritysasiantuntija, puh. 040 661 3552

– Ulla Koivisto, toimitusjohtaja, puh. 044 550 0974

sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@fasadi.com

www.fasadi.com


Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI