Alavus haluaa kuulla yrittäjiään

0

Yrittäjyys on kaupungin tärkeä voimavara ja helmikuussa Alavuden kaupunki ja Alavuden Kehitys Oy järjestävätkin alavutelaisille yrityksille suunnattuja tilaisuuksia, joissa halutaan kuulla yrittäjien mielipiteitä sekä kehittää yrittäjien ja kaupungin välisiä suhteita.

Torstaina 13.2.2020 klo 18 yrittäjiä kutsutaan kaupungintalolle yrittäjäiltaan, jossa teemana on Alavuden kaupungin hankinnat.

  • Tilaisuudessa on kaupungin edustajia kertomassa vuoden 2020 hankinnoista, joista on mahdollisuus esittää kysymyksiä ja keskustella. Paikalla ovat myös kaupunginjohtaja sekä hallituksen puheenjohtaja. Lisäksi tilaisuuteen tuo tervehdyksen Suomen Yrittäjiltä varatoimitusjohtaja Anssi Kujala, jonka puheenvuoron aiheena on ”Yrittäjyyden ilmiöt elinvoimaa luomassa”.

Keskiviikkona 19.2.2020 klo 18 toivotaan erityisesti Alavuden keskustan alueen yrittäjiä mukaan ideailtaan hotelli-ravintola Alavus 66:een.

  • Alavuden keskustan alueella toimivien yrittäjien ryhmä on kokoontunut viime vuosina silloin tällöin. Nyt on jälleen hyvä ajankohta pohtia niitä keinoja, joilla vähittäiskaupan- ja palveluiden alalla toimivat yrittäjät yhdessä voisivat lisätä asiakasvirtaa. Illan tavoitteena on tukea keskusta-alueen yrittäjien yhdessä tekemistä ja kuulla yrittäjiltä, miten kaupungin yrityspalvelut voisi olla apuna.

Perjantaina 7.2.2020 klo 7.30-9.00 järjestetään jälleen Alavuden Kehitys Oy:n Eväitä yrittäjille -aamiais-tilaisuus hotelli-ravintola Alavus 66:ssa.

  • Tuolloin yrittäjille on tarjolla maittavan aamiaisen lisäksi tietoa Tampereen yliopiston opiskelijayhteistyön hyödyistä ja erilaisista vaihtoehdoista erityisesti tekniikan aloilla. Laajoista yhteistyön mahdollisuuksista kertovat yliopiston yrityslähettiläät, jotka itsekin ovat tekniikan DI-opiskelijoita.

Eväitä yrittäjille -aamiaiset ovat maksuttomia ja kaikille alavutelaisille yrittäjille avoimia. Vaihtuvien teemojen lisäksi voidaan aina keskustella myös ajankohtaisista asioista. Aamiaisia järjestetään perjantain 7.2. lisäksi 3.4., 12.6., 4.9. ja 6.11. (merkkaa kalenteriin!) Tilaisuuksien ohjelmasta ja paikoista tiedotetaan sivuilla www.fasadi.com 


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI