Suomenlippu
Hyvaa_itsenaisyyspaivaa2019
Tiistai 6.12.2022 | Niilo, Niko, Niki, Niklas, Nikolai

Arpaisten patikka – luontoa parhaimmillaan

0
Patikka lähtötunnelmissa. Kuva: Ahti Aho

Arpaisten patikka patikoitiin upeissa Soinin harjumaisemissa nyt 25. kertaa. Tänä vuonna sää suosi tapahtumaa vain lievällä sateella lopussa.

Soinin kunnan liikuntasihteeri Janne Kujala kertoili, että Arpaisten patikassa saatiin tänään ennätykset uusiksi, sillä tapahtumaan osallistui yhteensä 257 henkilöä! Entinen ennätys oli vuodelta 2016, jolloin mukana oli 242 osallistujaa.  Keli suosi tapahtumaa aurinkoisella säällä joka varmasti innosti ihmisiä lähtemään tapahtumaan mukaan. Ennakkoon ilmoittautui jopa 181 henkilöä ja loput 76 ilmoittautuivat paikan päällä tapahtuma-aamulla. Soinilaisia oli mukana 56 henkilöä ja ulkopaikkakuntalaisia 201.

(oik) Johanna Mäkipelto ja Tiina Väliaho. Kuva: Janne Kujala

Johanna ja Tiina olivat tyytyväisiä patikoituun 14 kilometriin. Liikuntaa harrastavina heille reitin pituus oli sopiva. Tänne tullaan taas ensi vuonna!

Lähtöpaikat jakautuivat seuraavasti:
Arpainen (28km): 96
Löytömäki (19 km): 71
Läskilampi (14 km): 71
Minipatikka (3,5 km): 19

Uutena reittinä mukana oli perheille suunnattu 3,5 km:n minipatikka Hermanninpolkua pitkin Kaihiharjulle. Minipatikka pidetään vaihtoehtona myös tulevina vuosina, joten se varmasti lisää suosiotaan tulevaisuudessa.

Taukopaikalla. Kuva: Janne Kujala

Tapahtuma onnistui jälleen loistavasti ja palaute oli osallistujilta positiivista. Liikuntasihteeri Janne Kujala ja Soinin kunta välittäväkin suuret kiitokset kaikille yhteistyötahoille sekä osallistujille.

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI