Avoimen iltamat: Tulevaisuuden työ on vuorovaikutusta

0

Avoimen iltamissa 23.8. pohditaan sitä, mitä on tulevaisuuden työ ja voiko opiskelun kautta saada eväitä uuteen työelämään. Tilaisuudessa esiintyvän toimitusjohtaja Mikael Jungnerin mukaan työtapojen on muututtava, koska maailma ympärillä muuttuu ratkaisevasti.

Jungnerin mielestä utelias ja intohimoinen työyhteisö on jatkuvassa vuorovaikutuksessa eikä alistu kiltisti johdettavaksi. Kun markkinat ja pelisäännöt muuttuvat, perinteinen työyhteisö on polvillaan, mutta vuorovaikutteinen työyhteisö kykenee tarttumaan sattumiin ja tekemään niistä menestyvää liiketoimintaa.

– Kaikki arvokas tapahtuu vuorovaikutuksessa ja empatia on se öljy, joka saa vuorovaikutuksen rullaamaan, Mikael Jungner toteaa.

Vuorovaikutteisuus on Jungnerin mukaan tärkeää siksi, että muutoksen nopeus ylittää yhden ihmisen käsityskyvyn. Tarvitaan useita ihmisiä, ryhmä.

Työelämässä haetaan johtamista, kun pitäisi hakea vuorovaikutusta. Ja haetaan kannustimia, kun pitäisi hakea intohimoa, Jungner kuvailee ja jatkaa, että tulevaisuuden työntekijän tulee olla oma-aloitteinen, intohimoinen ja luova.

Opintoja jokaisen makuun – uusia mahdollisuuksia jokaiselle

Tarvitsetko uutta osaamista työelämän tarpeisiin? Suunnitteletko hakeutumista korkeakouluopintoihin? Tai haluatko kehittää itseäsi? Avoimen opintojen kautta saat laajennettua juuri sitä osaamista, mitä tarvitset.

Avoimessa korkeakoulussa voit tehdä samoja opintoja kuin tutkintokoulutuksessa ja Etelä-Pohjanmaalta löytyy laaja avoimen opetuksen tarjonta. Avoimen iltamissa pääset tutustumaan kymmenen eri organisaation avoimen opintotarjontaan. Opintoja on tarjolla sekä päivisin, iltaisin että viikonloppuisin sekä myös kokonaan verkossa – jokaiselle jotakin.

Etelä-Pohjanmaan alueen avoimen yliopiston ja SeAMKin avoimen ammattikorkeakoulun toimijat ovat paikalla klo 17.00 eteenpäin kertomassa alueen avoimen koulutustarjonnasta. Ohjelmassa on myös kirjojenvaihtotori – kirjoja voi tuoda ja viedä oman maun mukaan.

Tule tutustumaan avoimen tarjontaa ja samalla kuulemaan, voisitko tuunata oman duunisi!

.

Avoimen iltamat ”Tulevaisuuden työ on vuorovaikutusta”

Tiistaina 23.8.2016 klo 17.00-20.00 Seinäjoki-salissa Kampustalolla (Kalevankatu 35, Seinäjoki).

Tapahtuma on kaikille avoin, ei pääsymaksua! Tervetuloa!

Herranen lounas maaliskuu700x

JÄTÄ KOMMENTTI