Ehdota palkittavia Maaseutugaalaan 2013

0
Keski-Suomen Maaseutujaosto palkitsee vuoden 2013 Maaseutugaalassa Karstulassa maaseudun elinvoimaisuutta edistäneitä henkilöitä, yrityksiä ja hankkeita.
Palkintoja jaetaan viidessä sarjassa:

• Innostava maaseudun kehittäjä (henkilö)

• Oivallinen maaseututeko

• Onnistunut ympäristöpanostus

• Vuoden 2013 maatalousyritys

• Vuoden 2013 maaseutuyritys

Palkittavia voi ehdottaa maaseutugaalan internet-sivuilla olevalla lomakkeella. Sivuilta löytyy myös tarkempaa tietoa palkintokategorioista ja maaseutugaalasta. Ehdotukset tulee lähettää viimeistään 19.8.

www.ksmaaseutugaala.fi

Maaseutugaala on keskisuomalaisen maaseudun oma juhla, joka saattaa maaseudun toimijat – asukkaat, yritykset, yhteisöt sekä perusmaatalouden harjoittajat – saman pöydän ääreen. Gaala järjestetään tänä vuonna neljättä kertaa.

Aiemmat gaalat on vietetty Jyväskylässä 2010, Äänekoskella 2011 ja Jämsässä 2012. Vuonna 2013 juhlitaan perjantaina 1.11. Karstulassa Wanhoissa Wehkeissä.

Gaalassa palkitaan ansioituneita keskisuomalaisia maaseudulla toimivia yrityksiä, henkilöitä ja perusmaatalouden harjoittajia sekä julkistetaan vuoden kylä. Palkitseminen tuo yrityksille näkyvyyttä ja tunnettavuutta. Lisäksi nostetaan esille innovaatioita, jotka usein jäävät tilatasolle.

JÄTÄ KOMMENTTI