Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piirin yhdistysten johto kokousti Seinäjoella

1
Yhdistysten puheenjohtajat koolla Framilla

Piirin yhdistysten puheenjohtajat, liittovaltuutetut ja piirihallituksen jäsenet kokoontuivat vuoden ensimmäiseen yhteiseen palaveriin Seinäjoella Framin tiloissa.

Muutosjohtaja Heli Seppelvirta, Etelä-Pohjanmaan Liitto

Muutosjohtaja Heli Seppelvirta piti laajan katsauksen kuntauudistuksen ja soteuudistuksen nykytilasta. Paljon uudistuksia on luvassa, mutta paljon asioita ja päätöksiä on auki. Etelä-Pohjanmaalla uudistukset koskettavat 28 eri organisaatiota ja  9700 työntekijää.

oik. Lilja Lantela, Anja Rantala ja piirin puheenjohtaja Merja Uusitalo

Suomen Valkoisen Ruusun ritarikunnan kunniamerkki luovutettiin Lilja Lantelalle piirin hyväksi tehdystä työstä. Luovuttajina olivat Eläkeliiton varapuheenjohtaja Merja Uusitalo ja Alajärven yhdistyksestä piirihallituksen jäsen Anja Rantala.

Tiina Silvonen, Järviseudun Omaishoitajat ja Läheiset

Eläkeliiton yhteistyökumppani 2017, Omaishoitajat ja Läheiset liiton edustajana osanottajille kertoi ajankohtaisista omahoitajia koskevista asioista Tiina Silvonen Järviseudun Omaishoitajat ja Läheiset yhdistyksestä.

Puheenvuoron käyttivät myös Heikki Nikkola, liittovaltuustosta, Raimo Holm, piirihallituksesta sekä Eija-Liisa Keskinen ja Eeva Huhtala. Puheenvuoroissa käsiteltiin piirin tavoitteita, etenkin toivetta saavuttaa 20.000 jäsenen raja piirissä kuluvan vuoden aikana.

Lopuksi piirin ajankohtaisia asioita esittelivät piirin toiminnanjohtaja Ulla Harju ja piirin puheenjohtaja Merja Uusitalo, samalla toivottaen menestykästä toimintaa vuodelle 2017.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

1 KOMMENTTI

JÄTÄ KOMMENTTI