Erämaan elämyskeskus Soinin Vuorenmaassa – herää eloon!

0
Vuorenmaan rinne

Vuorenmaan rinteen ympärillä tapahtuu nyt ja tulevaisuudessa vielä enemmän. Ylärinteen entisen kahvilan lattia on saanut uuden hienon pinnan. Kaivinkoneen kauha kaivaa maata kahvion ympärille rakennettavalle aina aurinkoa saavalle terassille. Huoltorakennuksen katto on saanut uuden pinnoituksen, sisällä remontoidaan. Ympäristössä näkyy uusia rakennustarvikkeita ja rakennusmiehiä näkyy joka puolella.

Rahoittajan maaedustajana toimiva Jorma Leppäniemi, aloituksen primusmoottori, kertoo tulevaisuuden suunnitelmista seuraavaa. – Alkuun laitetaan paikat kuntoon vauhdilla. Kaikki tapahtuu asiakastyytyväisyyden ehdoilla, tarjonta kohtaa kysynnän, se on numero yksi. Nyt odotamme pakkasia, jotta lumetus saadaan käyntiin, eikä haittaisi, vaikka luntakin sataisi. Meillä on jo valmiina kausikortit ja yrityskortit, joiden myynti alkaa. Avajaiset ovat marraskuun lopulla. Tämä kaikki pitkän hiljaiselon jälkeen, meillä myös palvelut pelaavat.

Työn touhua!

Kevättä kohden suunnitelmat laajenevat ja toteutuvat. Keskeisiä toiminnan osa-alueita ovat esimerkiksi alamäkiluistelu, safarit, leirintä ja paljon muuta. Alkupanostuksemme on kolme miljoonaa ja tulevaisuudessa ajatuksena on kymmenkertaistaa panostus.

Ympäristön mökkivuokraajille samalla tiedoksi, että vuokraamme mökkinne edelleen ja huolehdimme niiden siivouksesta, joten ota yhteyttä: Jorma/ 041 3640916.

JÄTÄ KOMMENTTI