Eväitä erämaasta – Soiniin sopivaa

0

Eväitä Erämaasta-hankkeen avulla Soinissa tehdään monenlaista työtä. Pääasiallisesti hankkeen avulla pyritään tuomaan soinilaisia matkailutoimijoita yhteen muodostamalla selkeät kuviot ja toimintatavat.

On tärkeää löytää yhteinen sävel, sillä sen avulla pystytään tuottamaan laadukkaita palveluita erilaisille asiakkaille ja ryhmille. Vaikka Soini onkin pieni kunta, on täällä erinomaiset edellytykset luontomatkailuun ja kulttuurimatkailuun.

KUUNTELE HAASTATTELU!

Haastateltavana projektipäällikkö Eetu Puntala. Haastattelija: Jussi Paarvala / Edit: K-Media/JK
Eetu Puntala

Hankkeen vaikutuksena olemme tehneet uusia matkailutuotteita ja suuntia matkailun edistämiseksi. Olemme Soinissa avaamassa ryhmille tarkoitettuja palvelupaketteja. Tällä hetkellä olemme valmistelleet kahta erilaista tuotetta: Luontopäivää ja Kulttuuripäivää Soinissa. Ryhmämatkoja pyritään markkinoimaan eri liitoille, yhdistyksille ja seurakunnille. Soinissa onnistuu myös tyky-päivät! Soinin upeissa maisemissa ryhmät viedään ruokailemaan maastoon ja tutustumaan tärkeimpiin kulttuurikohteisiin, kuten taiteilija Reijo Kivijärven tilalle.

Sisältö ryhmille on monipuolista, ja pyrimmekin räätälöimään sopivan paketin! Yhteistyötä ollaan tehty tammikuusta lähtien, ja jatketaan hankkeen loppuun asti. Lisäksi, Eväitä Erämaasta-hankkeen avulla pyritään vahvistamaan Soinin luontoprofiilia ja luomaan alueelle entistä positiivisempaa imagoa. Hankkeessa panostetaan viestintään ja ottamaan mukaan paikalliset toimijat huomioon.

Soinin Luonto- ja Erämessut 2020

Hankkeen suurimpana yksittäisenä toimenpiteenä on Soinin Luonto- ja Erämessut 8.-9.8.2020. Messujen ympärille rakennetaan vahva kokonaisuus, ja ohjelmaa on varmasti kaikille kiinnostuneille! Messuilla mm. Ahti Huvila ja heidän yhteistyökumppanit, Kauhavan puukkopaja ja Mallaskuun Panimon ja Karstulan Highland Rancherin yhteinen ruokailu-ja anniskelualue. Yhteistyötä tehdään myös Ähtärin matkailun kanssa tiiviisti. Ohjelmassa messuilla on paintball-turnaus Lintuharjulla, kulttuurikierros Soinin alueella ja sunnuntaina 9.8. polkujuoksutapahtuma! Messujen suojelijana on maatalousministeri Jari Leppä, joka tulee myös messuille lauantaina 8.8.2020.

 VIDEO                                                                                                  


Messujen osastomyynti on nyt auki, ja lisätietoja löytyy www.visitsoini.fi/luonto-ja-eramessut tai soittamalla projektipäällikkö Eetu Puntalalle. Messuosastoista suurin osa sijoittuu tänä vuonna Soinin yhtenäiskoulun hiekkakentälle ja koulun liikuntasaliin. Luonto- ja erämessuilla haluamme panostaa nykyaikaisen metsästäjän, kalastajan ja luonnossa liikkujan tarpeisiin. Paikalta löytyy varusteita metsästykseen, kalastukseen ja eräilyyn.

 

 

 

 

 


 

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI