FinEst Bändileiri saa jatkoa

0
Seuraava FinEst Bändileiri järjestetään Suonenjoella syyslomaviikolla. Ensimmäisen FinEst -leirin päätöskonsertissa Saarenmaalla esiintyi 83 soittajaa ja laulajaa. Aisaparin alueelta mukana oli 14 leiriläistä.

FinEst Bändileirin toinen leiri järjestetään Suonenjoella syyslomaviikolla, 19.-21. lokakuuta.

FinEst Bändileiri on kansainvälinen yhteistyöhanke, jossa mukana ovat Aisapari ja Mansikka -leader-ryhmät Suomesta ja Saarte koostöökogun leader-ryhmä Virosta. Mukana käytännön järjestelyissä ovat Järvilakeuden kansalaisopisto ja Sisä-Savon kansalaisopisto.

Yhteistyöhankkeen ensimmäinen leiri järjestettiin huhtikuussa Saarenmaalla, Virossa. Aisaparin alueelta mukana oli 14 leiriläistä. Leiri tarjosi monenlaisia elämyksiä. Musiikin yhteinen kieli yhdisti leiriläisiä.

Aisaparin alueelta Suonenjoella järjestettävälle leirille mahtuu mukaan 20 leiriläistä. Iältään musiikin harrastajien tulee olla 10-15-vuotiaita. Leiriläisiä otetaan koko Aisaparin alueelta. Leirille ilmoittaudutaan Järvilakeuden kansalaisopistoon. Ilmoittautua voi jo nyt, ja viimeistään 1. syyskuuta mennessä.

Musiikkiharrastusta aloittelevat, uudet harrastajat voivat myös lähteä mukaan leirille. Jokaisella soittimella on oma ryhmänsä ja laulajat harjoittelevat omassa ryhmässään. Leirillä harjoitellaan yhteisiä kappaleita, jotka esitetään leirin konsertissa.


Opetuksen, matkat ja majoituksen sisältävä leirimaksu on 70 euroa. Mukaan lähteviltä huoltajilta maksu on 150 euroa. Lisätietoja leiristä saa Jari Rannanjärveltä, 0400 219 640, jari.rannanjarvi@jarvilakeus.fi.


 

JÄTÄ KOMMENTTI