Hoidatko hanketta – pyöritätkö projektia ?

0

Projektien suunnittelussa ja toteutuksessa tarvitsee työkaluja, jotta prosessi sujuu tarkoituksenmukaisella tavalla. Työkalut ovat tarpeen niin kehittämishankkeissa kuin yritysmaailman projekteissakin.

Järvilakeuden kansalaisopistossa käynnistyy jälleen Jyväskylän avoimen yliopiston opintovaatimusten mukainen Kehittämishankkeiden suunnittelu ja johtaminen -kurssi, jolla perehdytään projektin suunnittelun ja johtamisen kysymyksiin.

Suunnitteluun liittyen käsitellään projektisuunnitelman sisältöä, käyttötarkoituksia ja laadun varmistamista, projektin suunnittelumenetelmiä ja työkaluja sekä suunnitteluprosessin johtamista ja tiiimityömenetelmiä.

ILMOITTAUDU MUKAAN 23.9. MENNESSÄ! 

Projektin johtamisen yhteydessä käsiteltäviä teemoja ovat: management-prosessit ja leadership, projektin vaiheiden integrointi ja laajuuden hallinta sekä aikataulun, resurssien, kustannusten ja laadun johtaminen. Lisäksi opitaan riskien ja asiakirjojen hallintaa ja saadaan projektin johtamisen työkalut ja dokumentit.

Syys-lokakuun vaihteessa viikonloppuna pidettävien luentojen lisäksi viiden opintopisteen laajuiseen kokonaisuuteen kuuluu oppimistehtäviä ja tutortapaamisia, joiden ajankohdat sovitaan ryhmän kesken. Mikäli teet töitä projektien ja hankkeiden parissa, ilmoittaudu mukaan 23.9. mennessä kotisivulla www.jlakeus.fi tai soittamalla Järvilakeuden kansalaisopiston toimistolle.

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI