Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki Asumista- ja Hyvinvointia- messuilla Vimpelissä 5.5.2018

0
Huutokauppakeisari Aki Palsanmäki toimii meklarina Vimpelissä 5.5.

Jo seitsemännen kerran Järvi-Pohjanmaalla järjestettävän koko perheelle suunnatun Asumista ja Hyvinvointia-messujen pitopaikkana on tänä vuonna Vimpelin liikuntahalli.

Vuosi sitten messut pidettiin Alajärvellä ja kaksi vuotta sitten Soinissa. Messujen vastaavana tahona toimii Järvi-Pohjanmaan Yrityspalvelu Oy (JPYP). Tänä vuonna messujen suunnitteluryhmässä on laaja edustus myös Vimpelin yrittäjistä sekä Vimpelin kunnasta.

Messujen teemana on ”Läheltä löytyy ja seudullamme tapahtuu”. Järjestäjien toimesta messuille pyritään saamaan kattavasti Vimpelin ja lähikuntien näytteilleasettajia esittelemään tuotteitaan ja palveluitaan. Muistutetaan, mitä kaikkea läheltä löytyykään.

Ohjelmassa muun muassa…

Messujen avauksen suorittavat yhteistyössä Vimpelin uusi kunnanjohtaja Timo Kärkkäinen sekä Vimpelin Yrittäjät ry:n puheenjohtaja Susanna Korkiatupa. Vimpelin Vedon pelinjohtajan Sami-Petteri Kivimäen ja vuoden pesäpalloilijan Henri Puputin haastattelujen jälkeen saamme kuulla messujen yhteistyökumppaneiden mietteitä asumiseen ja hyvinvointiin liittyvistä tekijöistä. Haastattelujen jälkeen on luvassa katsaus kevään vapaa-ajan muotiin.

Messuohjelma huipentuu hyväntekeväisyyshuutokauppaan, jossa meklarina toimii huutokauppakeisari AKI PALSANMÄKI. Huutokaupan tuotosta merkittävä osa käytetään Vimpelin nuorten harrastusmahdollisuuksien parantamiseen.

Lapsille MLL järjestää totuttuun tapaan puuhanurkan. Kaiken kokoisille messukävijöille on tarjolla MTK:n Vimpelin ja Alajärven osastojen järjestämä konekenttä ulkoalueella.

Messujen juontajana toimii vimpeliläisille tuttu Teuvo Mäkelä.

Kävijätavoitteeksi on asetettu reilu tuhat messuvierasta. Messuille on yleisöllä vapaa pääsy!

Messukahvion pidosta vastaa Vimpelin Yrittäjät ry. raikkaalla ja vauhdikkaalla tyylillään, joka varmasti jää yleisön mieleen.

Messujen suunnitteluryhmän jäseniä: Susanna Korkiakoski (vas.), Timo Kärkkäinen, Vesa Alanko-Luopa, Jari Lakaniemi, Riitta Bergbacka ja Emilia Etula. Kuvasta puuttuvat: Ville Karjalainen, Ari Takala ja Jukka-Pekka Kujala

 


 

JÄTÄ KOMMENTTI