Hyväntuulen 5-ottelu : Alajärven kirkkoherra haastaa kaupunginjohtajan

0
Kirkkoherra Ari Auranen (oik) haastaa kaupunginjohtaja Vesa Koivusen, Kansa päättää toteutuuko kisa 26.8. (kuva:Tiina Akomeah)

Palvelu ja asiakaslähtöisyys ovat tavoitteena Alajärven kaupungin ja Alajärven seurakunnan  tapahtumassa ja niiden kautta korostetaan vuorovaikutusta, yhteisöllisyyttä, yhteistyötä ja yhteen tulemista, liikuntaa ja leikkimielisyyttä, vastapainoa poikkeustilan eristäytymiseen ja rajoituksiin!…

Tempaus on Alajärven seurakunnan viestinvastaavien aikaansaannos jolla pyritään lisäämään  sosiaalisen median vetovoimaisuutta. Jos tuhannen tykkääjän raja rikkoontuu niin Kitron pesäpallosatadionilla tultaisiin näkemään 26.8. kirkkoherra Aurasen haaste kaupunginjohtaja Koivuselle. Hyvänmielen 5- ottelukisailun lajeina olisivat: kuulantyöntö, keihäänheitto, kiekonheitto, minigolfia ja pesäpalloa.

Yhteistyössä – Yhdessä eteenpäin!

Yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen, toimiminen on ollut omaleimaista jo pitkään Alajärven kaupungin ja Alajärven seurakunnan kanssa muun muassa sosiaali- ja diakoniatyön, kasvatustyön ja kriisityön kanssa. Myös joka joulunalusaika  vuorotellen kaupunki ja seurakunta kahvittelee joululaulujen lomassa.

Kisakuntoa haetaan

Kaupunginjohtaja Koivunen on tunnettu suunnistusharrastuksesta ihan kilpatasolla asti ja erämaavaellukset ovat myös mieleen.
Kirkkoherra Auranen puolestaan kertoo valmistautuvansa mentaalisesti kyseiseen kisaan, mutta kertoo myös kävelylenkit vaimon kanssa olevan mieluisia.
-Tästähän voisi tehdä tavan, että paikallisen kisan jälkeen voisi haastaa toisen kunnan vastaavaan tempaukseen sen oman seurakunnan kanssa, ideoi Koivunen.

Nyt vaan tykkäämään!!! 5-ottelussa luvassa kisahartaus, ottelujuonto, seurakunnan ja kaupungin tervehdykset, musiikkia ja tarjoilua. 5-otteluun on tottakai vapaa pääsy!

Kuva: Tiina Akomeah

Terveyssovellus-22

JÄTÄ KOMMENTTI