Ikuista häämuistosi morsiamen silmin

0

J-Pnews TEKNIIKKA | Arvostettu modisti Rosie Olivia ja Sony lanseeravat yhdessä maailman ensimmäisen häähuntu-malliston, jonka saa yhdistettyä Action Cam -kamerateknologiaan.

Sony on yhdistänyt luovuutensa arvostetun brittiläisen päähinesuunnittelijan Rosie Olivian kanssa ja sen tuotoksena nyt lanseerataan maailman ensimmäinen puettavaa teknologiaa edustava huntumallisto. Tämä kunnianhimoinen huntumallisto tarjoaa hääjuhlaan aivan uuden ja poikkeuksellisen näkökulman – suoraan morsiamen silmien tasolta. Futuristiseen mallistoon kuuluu olennaisena osana Sonyn 4K Action Cam -videokamera, FDR-X1000V.

Rosie Olivia, maailmanluokan tähtien ja brittiläisen hovin luottopäähinesuunnittelija, on ottanut tehtäväkseen varmistaa, että tulevaisuudessa morsiamet voivat taltioida jokaisen hetken heidän erityisenä päivänään ja nauttia niistä vielä vuosienkin jälkeen juuri siitä näkökulmasta kuin se itse hääpäivänä tapahtui. Rosie Olivian päähinemallisto saa aivan uuden ulottuvuuden sen täydentyessä kahdella ainutlaatuisella tulevaisuuden häähunnulla, jotka on valmistettu yksityiskohtaisesti käsityönä. Molemmat häähunnut on suunniteltu niin, että niihin kiinnitetään myös Sonyn Action Cam –videokamera. Maailman ensimmäinen “Bride´s Eye View” –kuvakulma suoraan morsiamen silmien tasolta tallentaa varmasti täysin ainutlaatuisia muistoja ja kuvamateriaalia, joita ei tavallisilla kuvaustekniikoilla saavuteta. Se tarjoaa myös unohtumattomia ja yllättäviä hetkiä häävideolle!

– Ensimmäinen Bride´s Eye View –kuvakulman mahdollistama huntumallisto on suunniteltu niin, että se sisältää Sonyn 4K Action Cam -videokameran. Yhdistämällä hunnut teknologiaan haluan, että morsiamet näyttävät upeilta ja saavat samalla mahdollisuuden taltioida unohtumattomia muistoja. Poikkeuksellinen kuvakulma yhdessä Sonyn teknologian kanssa mahdollistaa näiden aivan erityisten hetkien säilymisen ikuisesti, kertoo Rosie Olivia.

Sonyn 4K Action Cam –kamera FDR-X1000V on uusin lanseeraus Action Cam –tuoteperheeseen. Se tarjoaa 4K-tasoista kuvanlaatua ja teknologiaa, joten häämuistot tallentuvat parhaalla mahdollisella laadulla. Perinteisten valokuvien rinnalla muistoja ikuistetaan ja jaetaan yhä enemmän myös videolla – ja nyt siihen on tarjolla täysin ainutlaatuinen kuvakulma!

Digi-terveysasema Kuusiolinna 700x

JÄTÄ KOMMENTTI