Invalidiliiton pinssikampanjalla kerätään varoja avustajakoiran hankintaan ja kotimaiseen vammaistyöhön

0
(Invalidiliitto)
(Invalidiliitto)
Invalidiliitto ry kerää 1.9. alkaneella pinssikampanjalla varoja avustajakoiran hankintaan ja kotimaiseen vammaistyöhön. Keräystä toteuttavat oppilaitosten oppilaat ja Invalidiliiton jäsenyhdistykset ympäri Suomen.

Lahjoittamalla keräykseen saa muistoksi pinssin, jonka aiheena on leikkisän hyväntuulinen avustajakoira. Pinsseillä pyritäänkin saamaan näkyvyyttä ja tunnettuutta näille korvaamattoman tärkeille arjen apulaisille.Keräyksen tuotoilla tuetaan myös Invalidiliiton tärkeää työtä fyysisesti vammaisten ihmisten itsenäisen ja hyvän elämän mahdollistamiseksi.

Pinssikampanja jatkuu 28.11. asti.

Pinssikampanjan kuten muidenkin Invalidiliiton keräysten yhteydessä mainitaan aina keräysluvan numero. Vuosina 2014–2015 Invalidiliiton keräykset toteutetaan Poliisihallituksen myöntämällä keräysluvalla 2020/2013/4434 (ei voimassa Ahvenanmaalla). Keräysluvan ilmoittaminen kuuluu Invalidiliiton noudattamiin, sosiaali- ja terveysjärjestöjen rahankeräysten ja muun varainhankinnan eettisiin periaatteisiin. Keräyksiä koordinoi Invalidiliiton varainhankintaosasto.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI