J-Pnews TEKNIIKKA | Polar asettaa uudet standardit pyöräilytietokoneille

0
Polar V650 pyöräilytietokone, verkkopalvelu

Polar julkaisee uuden huipputuotteen pyöräilyyn. Polar V650 on pyöräilytietokone, joka on suunniteltu omistautuneille pyöräilijöille, jotka haluavat analysoida jokaisen harjoituksensa ja kilpailunsa ja pitää etumatkan kilpailijoihin.

Pyöräilyyn optimoidut ominaisuudet, selkeä design ja suuri 2,8″ värillinen kosketusnäyttö tekevät tuotteesta ainutlaatuisen.

Polar V650 tärkeimpiä hyötyjä:

• Suuri kosketusvärinäyttö. Tiedot näkee selkeältä värinäytöltä helposti kovassakin vauhdissa. Näkymiä on helppo vaihtaa koskettamalla tai pyyhkäisemällä ruutua.

• Mukautettava näyttö. Käyttäjä voi järjestää näytön tiedot haluamaansa järjestykseen ja luoda eri pyöräprofiileja tarpeensa mukaan.

• Tarkat korkeus- ja nousutiedot. Sisäänrakennettu ilmanpainesensori kertoo tarkat korkeustiedot, nousun, laskun, kaltevuuden, lämpötilan ja reaaliaikaisen nousunopeuden (VAM)

• Integroitu GPS mahdollistaa mm. vauhdin ja matkan mittauksen, reittiopastuksen ja Takaisin alkuun -toiminnon

• Harjoituksen vaikutus. Tuotteessa välitön palaute harjoituksen jälkeen. Verkkopalvelu kertoo harjoituskuormituksen ja palautumiseen tarvittavan ajan.

• Harjoitusten suunnittelu ja analyysi. Harjoitusten tarkka suunnittelu ja analysointi verkko- ja mobiilipalveluissa.

Pyöräilytietokoneen Smart Coaching -ominaisuudet antavat lisätietoja harjoituksesta niin ammattilaisille kuin vaativille harrastajillekin. Esimerkiksi käytettäessa H6 tai H7 Bluetooth Smart -sykesensoria, harjoituksesta voidaan seurata harjoituksen hyötyjä ja korkeustiedoilla tarkennettuja kaloreita. Polar V650 tukee Bluetooth Smart laitteita, kuten esimerkiksi Polarin lisävarusteina saatavia nopeussensoria, poljinnopeussensoria ja Polar Look Kéo Power -polkimia (saatavilla kesällä 2014).

Tuotte on kevyt (120g) ja siinä on virtaviivainen muotoilu sekä helppo pyöräkiinnitys. Edessä oleva, automaattisesti hämärässä syttyvä LED-valo antaa lisäturvallisuutta pyöräiltäessä pimeässä. Tuote voidaan ladata USB-kaapelilla.

Polar Flow verkkopalvelussa voi suunnitella harjoituksia, seurata ja analysoida harjoitustietoja sekä kokea harjoitukset uudelleen (relive-toiminto). Myöhemmin kesällä päivittyvän Polar Flow -mobiilisovelluksen avulla pyöräilijä voi tarkastella harjoituksiaan välittömästi.

– Olemme innoissamme tuodessamme intohimoisille pyöräilijöille edistyneimmän pyöräilytietokoneemme. Polar V650 laajentaa huipputuotteidemme valikoimaa ja on paljon muutakin kuin hieno tuote – se on päivitettävä alusta, joka on osa täysin uutta yhtenäistä harjoitusjärjestelmäämme”, sanoo Marco Suvilaakso, Polarin Tuoteryhmäjohtaja.

Polar V650 on saatavilla maailmanlaajuisesti toukokuussa.

Suositushinta on 220 € / 270 € (sykesensorin kanssa). Tuki mobiilisovellukselle ja Bluetooth Smart pyöräilysensoreille on saatavilla kesällä 2014. Erillinen pidike triathlon- ja testipyöriin on saatavilla myöhemmin 2014.

PTV mansikkasumppa1

JÄTÄ KOMMENTTI