JÄRVI-POHJANMAAN PERUSTURVA TIEDOTTAA! – KORONAVIRUSPÄIVITYS-

0

Tällä hetkellä alueellamme ei ole tiedossa todettuja koronavirustapauksia.  Mahdollisten uusien tartuntojen ehkäisemiseksi tulee huolehtia hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta sekä seurata aktiivisesti tilannetta Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL:n) sivulta:

KATSO TÄSTÄ J-Pnews LINKISTÄ!

Pisaratartuntaa pitää kaikin tavoin välttää nuhaisessa olossa. Muista pestä kädet ! (Arkistokuva)

Mikäli henkilö epäilee koronavirustartuntaa tullessaan THL:n määrittelemiltä alueilta, tulee henkilön pysyä kotona ja ottaa ensin yhteyttä puhelimitse Epshp:n päivystysapunumeroon 116117. Puhelimitse annetaan ohjeet hoitoon hakeutumisesta. Tarvittaessa terveydenhuollon ammattilaiset kartoittavat henkilön kontaktit altistuneisiin.

Muissa yleisissä koronaviruskysymyksissä voi soittaa valtakunnalliseen numeroon 029 553 5535. Alla olevasta linkistä löytyy vastauksia tavallisimpiin kysymyksiin:

KATSO TÄSTÄ J-Pnews LINKISTÄ!

Perusturvan johtoryhmä toimii pandemiajohtoryhmänä, joka huolehtii tiedottamisesta ja ohjeistamisesta. Alajärven sivistystoimi varautuu myös varhaiskasvatuksen ja koulunkäynnin järjestämiseen koronavirustautitapauksissa. 

Järvi-Pohjanmaan perusturva toimii tiiviissä yhteistyössä EPSHP:n (Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin) infektioiden torjuntayksikön kanssa. Järvi-Pohjanmaan perusturvan nettisivulta löytyy myös päivitettyjä ohjeita. Alajärven kaupunki seuraa THL:n tiedotteita aktiivisesti.


 

vanhat kuorma-autot tukim

JÄTÄ KOMMENTTI