Järvi-Pohjanmaan talvilomaviikot käynnistyvät kuutamohiihdoilla

0
Järvi-Pohjanmaan talvilomaviikkojen tapahtumien eri vastuuhenkilöitä Alajärveltä, Soinista ja Vimpelistä (JK/K-Media)
Järvi-Pohjanmaan talvilomaviikkojen tapahtumien eri vastuuhenkilöitä Alajärveltä, Soinista ja Vimpelistä (JK/K-Media)
Viime viikolla Alajärven uimahallilla kokoontunut vastuuhenkilö- ja vetäjäryhmä piti tiedotustilaisuuden Järvi-Pohjanmaan alueen talvilomaviikkojen eri tapahtumista. Talvisia tapahtumia onkin tulossa lähipäivinä ja viikkoina alueelle monipuolisesti ja runsaasti. Jo osin perinteisillä kuutamohiihtelyillä kuitenkin aloitetaan jo maanantai-iltana (22.2.) klo 18.30 Vimpelin Vatpakan hiihtomajalla.
Seuraa ja katso myös sivustojemme TAPAHTUMAMUISTIOTA, jonka kalenterista löytyy klikkaamalla eri tapahtumat ja järjestäjien ilmoittama oleellinen tieto!

Järvi-Pohjanmaan kuutamohiihtoviikko 2016 käynnistyy Vimpelistä

Maanantai-iltana 22.2. klo 18.30 – 21.00 hiihdetään Vatpakan maastoissa noin kolmen kilometrin mittaista, ulkotulilla valaistua hiihtolenkkiä.

Lähtöpaikalla Vatpakan hiihtomajalla on myös perinteisesti hiihtelyyn sisältyvä mehu- ja makkaratarjoilu.

………………………………

Tiistai-iltana 23.2. klo 18.30 -21.00 hiihdetään Lehtimäen Valkealammella noin viiden kilometrin mittaista ulkotulilla valaistua reittiä.

Reittinä Valkealampi- Jäkälämäen kota – Valkealampi. Osanotto-/arvontakortti täytetään kodalla! Tapahtumassa tarjolla mehua ja makkaraa.

……………………………….

Alajärvellä hiihdetään keskiviikkoiltana 24.2. klo 18.30 -21.00

Jos sääolosuhteet ovat suotuisat, tapahtuma järjestetään perinteisesti Alajärven jäälle merkittyä ulkotulilla valaistua reittiä pitkin. Matkan pituuden voi valita 1-5 kilometrin mittaisena.

Lähtöpaikkana on Alajärven kirkon piha-alue. Jos sääolosuhteet eivät suosi järvellä liikkumista tullaan tapahtuma siirtämään kaupungin keskustan kuntoradan Karhulaavulle.

Tapahtumapaikalla on mehutarjoilu.

………………………………..

Soinissa hiihdetään torstai-iltana 25.2. klo 18.30 -21.00

Lähtöpaikkana on Soinin Yhteistalo, jossa täytetään osanotto- ja arvontakortit. Ulkotulilla merkityn reitin mitta on noin kolme kilometriä.

Tarjolla on myös mehua ja makkaraa.

Huomioitavaa on myös, että kaikissa kuluvan viikon kuutamohiihtotapahtumissa arvotaan tapahtumakohtaisesti osallistujien kesken eri tuotepalkintoja kymmenelle henkilölle.

Kohtaamispaikoilla palavat myös eränuotiot tai kotavalkeat.

Korona-kartta 700x

JÄTÄ KOMMENTTI